Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
daimonion
üzenetére
Ez érdekes,azt hittem neked a pro verzió fogta meg,no mindegy,újra tettem a rendszert nem akarok kisérletezgetni,elég hogy a pup védelmet regeditben belőttem,amúgy sem használom rendszergazdaként a gépet.Nem iszom,nem dohányzok,nem is kávézok,se energia ital,se üdítő se semmi,elég nekem a tiszta csapvíz,szerencsére nálunk kiválló minőségű csapvíz van,abból meg jófajta zöldteát csinálok ha épp kell,mást nem.Úgy hogy össze tudom tenni pro ra a pénzt.Egyébként van a hardveraprón,jogtiszta win 10 pro is,15 ezerért,nem felhasznált, bontatlan, EU-ban továbbértékesíthető licensz.Most nem jön be az oldal valamiért,nem tudom linkelni.Ennél a felhasználónál lehet elérni,sok ajánlással. (Schawo) Jövőre esedékes,mert akkor lesz gép véve..kb

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest