Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Dévacsen #837 üzenetére
Nem tudom mert ahhoz fel kéne raknom a pro-mat.
Most ez miatt a csoportházi miatt raktam Home-ot fel .A ranopmware dolgot megfogta.Most nincs időm kipróbálni, kerítést állítok.De a hétvégére kiderítem a dolgot.Ha e igaz akkor a kis progi írója jól átcseszte az embereket.
Doky586Itt
már nem olyan drága .40.000 ft és már van pro oprendszered.Nem kell ahhoz milliomosnak lennei csak egy kicsit spórolni.Csak hát az ingyenélő magyaroknak könnyebb sírni mint spórolni.Cirka 5 hónap alatt meg is lehet venni.De ha KP ben gondolkodsz akkor is meglehet nem veszel sok xart, mint Coca Cola energiaital nem mész diszkóba nem cigizel vagy bármi és megvan a pro.Csak akarat kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Eladó egy Pixel 8
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest