- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
daimonion #839 üzenetére
Ez érdekes,azt hittem neked a pro verzió fogta meg,no mindegy,újra tettem a rendszert nem akarok kisérletezgetni,elég hogy a pup védelmet regeditben belőttem,amúgy sem használom rendszergazdaként a gépet.Nem iszom,nem dohányzok,nem is kávézok,se energia ital,se üdítő se semmi,elég nekem a tiszta csapvíz,szerencsére nálunk kiválló minőségű csapvíz van,abból meg jófajta zöldteát csinálok ha épp kell,mást nem.Úgy hogy össze tudom tenni pro ra a pénzt.Egyébként van a hardveraprón,jogtiszta win 10 pro is,15 ezerért,nem felhasznált, bontatlan, EU-ban továbbértékesíthető licensz.Most nem jön be az oldal valamiért,nem tudom linkelni.Ennél a felhasználónál lehet elérni,sok ajánlással. (Schawo) Jövőre esedékes,mert akkor lesz gép véve..kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest