Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Az MFT-vel egyik másik rendszer sem tud versenyezni, ha a jó és megfizethető objektíveket összeírjuk. A crop konkurencia sem. Én értem azt, hogy miért köt ki itt sok olyan fotós ha nem akarja a világ összes pénzét ráborítani az egészre és cserébe felad valamennyit az érzékenységből és a mélységélességből.
-
.mf
veterán
válasz
Fandango
üzenetére
成程、そういうことでしたね。ありがとう、Obvious大尉。
Schawo: ha csak annyi lenne. A 社長 ugyanis vállalat-igazgató, az amerikai államforma szerinti elnök pedig 大統領. De a többi szóval és a ragozással is gond van, mint úgy általában szokott a gépi japán fordításnál. Arról nem is beszélve, hogy a kifejezést nem is használják, mint ahogy nálunk is "x for prezident!", és nem "x-et elnöknek!".
Látszik, hogy uborkaszezonos volt a CP+ is, alig van techről beszélnivaló, helyette ilyenekkel szórakozunk

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és biztosan kiszolgál pár gépet, laptopot, jegyzetet, tollat, munkahelyet....
Inkább eBay, Amazon és innen Patona.

Úgy láttam ezen is müxik a cined hekk. Logarist lut sorral egész szép, kultúrált színeket lehet kreálni.

plusz azt nem írta, hogy lassú AF-et szeretne