Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Az MFT-vel egyik másik rendszer sem tud versenyezni, ha a jó és megfizethető objektíveket összeírjuk. A crop konkurencia sem. Én értem azt, hogy miért köt ki itt sok olyan fotós ha nem akarja a világ összes pénzét ráborítani az egészre és cserébe felad valamennyit az érzékenységből és a mélységélességből.
-
.mf
veterán
válasz
Fandango
üzenetére
成程、そういうことでしたね。ありがとう、Obvious大尉。
Schawo: ha csak annyi lenne. A 社長 ugyanis vállalat-igazgató, az amerikai államforma szerinti elnök pedig 大統領. De a többi szóval és a ragozással is gond van, mint úgy általában szokott a gépi japán fordításnál. Arról nem is beszélve, hogy a kifejezést nem is használják, mint ahogy nálunk is "x for prezident!", és nem "x-et elnöknek!".
Látszik, hogy uborkaszezonos volt a CP+ is, alig van techről beszélnivaló, helyette ilyenekkel szórakozunk

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és biztosan kiszolgál pár gépet, laptopot, jegyzetet, tollat, munkahelyet....
Inkább eBay, Amazon és innen Patona.

Úgy láttam ezen is müxik a cined hekk. Logarist lut sorral egész szép, kultúrált színeket lehet kreálni.

plusz azt nem írta, hogy lassú AF-et szeretne