Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
aginor
üzenetére
Gariztatás során nekem ki is tisztították a vázat, ami tényleg pozitív. FW-t nem tudom nézték-e, de azt már én megnéztem vásárlást követően.
" de lehet úgy is, hogy megmondod neked mi a fontos és azokat kéred"
Ez rendben is lenne és lehet a szerviz tud flexibilis lenni, de a fix árazású általánydíj ezt az igényt, hogy mit kérek, nem tudja kielégíteni.
Azt se fogják mondani, hogy oké srác, ami belefér a 68 k huf-ba,... mert nekik a fix díj már a hasznot is tartalmazz a gauss görbe alapján.#99864t.imi
Szerintem a 12-32 és a 12-45 együttes meglétre felesleges. Korábbi vásárlásból van 12-32, viszont a 12-45 érkezésével nem igazán emlékszem, hogy használtam, vagy vittem volna magammal...
40-150 mindenre is elég. Raynox-szal még makrózni is!
Persze fény kell neki. Gyerkőc síelését is fotóztam 45-150 pana "sötét" obival (nekem ez van, nem az oly) és teljesen jó képek lettek, alacsony iso-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest