- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
jaanoo89 #97443 üzenetére
Szerintem nem okozhat ilyet. A decenter egy teljesen konstans dolog. Ha a stabilizátor lenne hibás, akkor másik vázon másként, máshol lenne vagy nem lenne decenteres. Gondolom kipróbáltad más vázon is. Nekem fix objektívem még soha nem volt decenteres. A 12-32 obim az decenteres. Ott kivétel nélkül mindegyik darab többé-kevésbé decenteres. 14, 20, 25, 45, 60, 14-42, 12-32, 45-200 van-volt. Meg egy csomó más csak próbára. Szóval nem állítanám, hogy a decenteresség egy súlyos probléma MFT-n. Mondjuk én nem keresem. Elképzelhető, hogy a sarkokban nem egyformán ken egy obi. Engem eddig csak a 12-32 zavart. Az durva, de mivel kizárólag videózom vele a crop, felbontás, mozgás miatt nem észlelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest