Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
jjeahh
üzenetére
Ha összehozol a szöszivel, megmondom.Sajnos fogalmam sincs, de madgieval értek egyet. Ha nem tudod megszokni vagy rengeteg időt igényel az utómunkázás, akkor kell egy olyan gép ami számodra szimpatikusabb eredményt ad. A nyersek nekem fakóak, a korrigált meg olyan mintha túlhúztad volna.TN filmes panelen ne akarj színt állítani, mert kudarcra vagy ítélve. Jobb híján ezt a képet dolgoztasd ki egy megbízható helyen, és szemre próbáld meg hozzáállítani a monitort. Ha van olyan TV-d amit rá tudsz kötni a gépre azt is érdemes kipróbálni.
-
madgie
titán
válasz
jjeahh
üzenetére
Két lehetőséged van, véleményem szerint:
- megszokod, hogy több munka van a Pana képeivel. Előtérbe kerül majd a vintage, kereszthívás, gamma-macera, lesz két tucat preseted, amit minden alkalommal finomhangolsz,
- eladod a g*cibe, gyűjtesz kicsit, veszel egy Oly-t vagy Fujit. Aztán elkönyeled ezt az epizódot az "olcsón vettem olyat, ami az agyamra megy" naplóba.
Jórcsójsz.
-
|AP|
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
ugyan a színekhez nem tudok okosat hozzászólni, de a második-harmadikból nekem majdnemhogy jobban tetszenek a nyers képek. Persze lehet a színeken, kontraszton javítani, de a korrigált képekben szerintem kicsi sok az élesítés/clarity(?). Tetszik a nyers képek lágysága, a korrigáltak pedig túl kontrasztosak az arcokon.
ja, és szigorúan "szerintem"

Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest