Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
hegyimorc
üzenetére
"Nekem a fotózás arról is szól, hogy ott akkor mit látok meg és mit sikerül abból megörökíteni."
Nekem is, de mint amatőr hobbista megengedhetem magamnak ezt a luxust. Ha profi lennék akkor olyan eszközre vágynék, amivel biztosan megörökítem azt a képet, amit el tudok adni és megtérül az egész befektetés, sőt marad valamennyi megélhetésre is.
-
Gondwana
addikt
válasz
hegyimorc
üzenetére
Tegyük fel, hogy van egy olyan felvevőgépem amit csak kiteszek valahová, rögzíti az egész világegyetemet minden irányban, tökéletes minőségben, óriási felbontásban és sebességgel, sőt legyen belőle több is hogy több nézőpontból is meg legyen minden, amiből majd otthon utólag büntetlenül nagyíthatok, vághatok és válogathatok.
Ezt el is nevezhetjük időgépnek. Interakcióra még ugyan nem lesz alkalmas, csak szemlélésre, de majd ráírjuk, hogy beta, vagy engineering sample.Szerk.:
GH4: 10 bites videó még ugyan nem jelent teljesen rawot, de bizonyos ésszerű határok között elég komoly korrekciós tartalékkal bír, pláne ha egy hatbites LCD-panelhez vagy egy CMYK nyomathoz viszonyítunk.A max. 7 perces snitteket sem most találták ki. (103m/perc, volt is mit cipelni)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) miatt kevesebb használható kép születne.