Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
A hackelt firmwaret te csinálod saját magadnak az eredetiből egy patch toollal. (ptool3 ha jól rémlik)
Te döntöd el, mit akarsz benne módosítani. Ha csak annyit, hogy megszűnjön a videofelvétel mesterségesen korlátozott hossza vagy az eredeti gyári akku ellenőrzése és menjen bármivel akkor csak egy két kattintás, ha a videorögzítés paramétereit is akarod állítgatni, akkor már jó ha érted is mit csinálsz. Lehet olyan paramétereket választani amivel a gép már vissza sem tudja játszani amit felvett és csak gyors kátyára tud rögzíteni ... erre vannak jól bevált kész setupok.
Az nyilvánvaló, hogy egy patch nem fog videokamerát csinálni egy kompakt gépből. A leghasznosabb az akku ellenőrzés kiiktatása :-)
Bármikor visszatöltheted az eredetit is.
-
madgie
titán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ha ugyanúgy kell hekkelni, mint a GH1-et, akkor itt sok segítséget találsz.
Egyébként nem menüben lehet ezeket piszkálni, hanem a ptool progiban kell belőni ezeket firmware hack-nél. Mondjuk a GH1-nél azt csináltam, hogy a FHD módban a gyári AVCHD 1080p/60i/17 Mbps-ról átállítottam 1080p/25p/75 Mbps-ra, tehát így 25 teljes képkockám van másodpercenként bika bitrátával.
Sima HD-ban 720p/60p-n volt a cucc, itt 50p-t használok a PAL szabvány miatt, de szintén megnövelt bitrátával. AVCHD-nél a GoP számokkal is el lehet játszani, de a letölthető presetekben általában jól be vannak ezek lőve.
MJPEG-nél is rengeteg beállítási lehetőség van, nekem például a VGA mód át van állítva iPad-hez optimalizált 960*nemtommennyire, de inkább az AVCHD-t szoktam használni, jól meghekkelve tisztább képet ad és a MJPEG csak 30 fps lehet, míg az AVCHD-n full HD-n 24 és 25, 720p-n, 25,30,50 és 60
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest