- R.I.P. Aláírások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Lefty #103032 üzenetére
GX80-nál régebbit ne vegyél, ebben jelent meg az új zárszerkezet. GX8-ba egy gyengébbecske 20mp-es szenzor került és ha jól emlékszem 4k közben nincs szenzorstabi.
Én még a forgatós kijelzőt se feltétlen előnynek mondanám, a G9-emen ezt bizony simán lecserélném csak dönthetősre.
Olympus vonalon opció lehetne a Pen F, 20mp, aszem tud highres-t, de csak egy fostos FHD videója van. Az első 20mp-es EM10mk4 meg drága.Sonyt is végigpörgetheted, stabis vázaik szintén nem olcsók és szerintem objektívből lennél gondban.
Ha az ár is lehet csábító opció most van/volt valamelyik használtason 160e-ért egy G90, ami jelenleg jó ár.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz
Lefty #103032 üzenetére
Én nagyon meglepődtem mekkora a G9 mikor múltkor láttam élőben. De amúgy jó kis gép.
Nekem még otthon van egy őskori Pana GH1. Van normális fogása, a keresője szép nagy, kihajtható kijelző, de méretben végülis annyira nem sokkal nem nagyobb mint a GX9. Szvsz arany középút. Súlyban szerintem még könnyebb mint a GX9, mondjuk eszméletlenül műanyag.Egy ilyesmi gépet szivesen elfogadnék modern kivitelben.
[ Szerkesztve ]