- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
-
aujjobba
addikt
válasz
Silεncε #105297 üzenetére
Szerintem a korsáv túl tág, egy 29 éves lehet már 10 éve dolgozik, a 19 éves pedig épp kikerült a középiskolából.
Utóbbinak max annyi pénze lehet amit nyári munkán keres, vagy a szülőktől kap, de ilyen korban a diákmunka keresetet fesztiválra, telefonra ilyesmire szokás költeni (és ez ebben a korban szerintem így van jól).UberMutant: Amíg felsőoktatásba jár kb csak nyári diákmunka van, esetleg utolsó éven valami graduate programban dolgozik.
Ergo olyan 22 éves korig náluk nem is igazán értelmezhető a “havi bér”. -
Yellow73_a
tag
válasz
Silεncε #102028 üzenetére
A kérdés arról (is) szólt, hogy külföldön hogy lehet Eurot felvenni Revoval.
Sajnos nekem nincs ezirányú tapasztalatom, én is kíváncsi lennék, hogy hogyan működik
Gondolom bármelyik Euro övezetbeli ország bármelyik ATM-jéből lehet felvenni Eurót a Revolut kártyával, a kérdés csak a díja. És itt nem a Revolut díja a kérdés, hanem az adott bank mennyit számít fel, ha Revolut kártyával veszel fel kápét. -
válasz
Silεncε #101456 üzenetére
Itt is megjegyzi, hogy Az idő előtti eladás díja viszont nincs kőbe vésve, a Forgalmazó elvileg bármilyen nettó vételi árfolyamot megszabhat.
A tegnapi hozzászólásom egyébként nem légből született, cikk a témában. Tulajdonképpen az állam azt csinál a befektetéseddel, amit csak akar. Akár úgy is dönthet, hogy nem váltja vissza a kötvényt.
-
axioma
veterán
válasz
Silεncε #101157 üzenetére
Arrol nem is beszelve, hogy a hazai atlag lakasallomanyhoz kepest sajatot tudsz ugy valasztani (plane letrehozni), hogy megeri befektetni a jovobeli koltsegcsokkentesbe, mig egy nem vegtelenitheto szerzodesnel me'g ha vallalsz is fela'rat adott idoszakra a jobb rezsiert, azt nem tudod magadnak elmenteni azokra az idokre, amikor mar adott esetben csokken a jovedelmed es fontosabb lenne. Persze ez meg foldrajzilag korlatozott, a penzugyi befektetes meg egyelore kozmegegyezes szerint ertek, de a tortenelembol tudjuk, hogy van amikor pont nem elegendo egy nullaval nagyobb szam egy adatbazisban... remeljuk olyat nem elunk mi es gyerekeink meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars Battlefront II
- iOS alkalmazások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest