- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
-
Paxker315
veterán
válasz
fuser123 #117921 üzenetére
Igen. És teljesen észszerű megközelítést tartalmazó üzenetben.
Pár hete nézegettem a számláim, és elég mélyen megérintett, hogy a befektetésből jövő haszon 90%-a az ETF-ekből származik. Egyszeruen a várható haszon lényegesen kedvezőbb, mint állampapírok esetén, s igazából utóbbi kockázatos is az alacsony hozamok miatt. Ráadásul nem 2-3 év időtávról beszélünk, hanem lényegesen hosszabbról, így lehet (kell) bevállalósabbnak lenni.
-
kovaax
őstag
válasz
fuser123 #116128 üzenetére
Nekem küldtek róla üzenetet, hogy amiből jött a pénz, az T+2 napos, úgyhogy 2 nap múlva indul el. Mondjuk aznap meg is jött.
Szerk.: Eurós etf-eket adtam el, aztán átváltottam forintra, és azt utaltam el. Úgyhogy nem tudom, hogy az etf eladás, vagy a HUF váltás volt-e a T+2 napos...
-
avl
senior tag
válasz
fuser123 #109970 üzenetére
többen is irjatok a szürest -> de ez csak egyszer jelentkezik, nem ? ugy ertem, hogy megtalalni a kivant ETF-et es ennyi
illetve: megtalalni, hogy is hivja IB a mashol kikeresett (justetf, etfextra,...) ETF-et, nem ?
ilyet is talaltam: IB, Xetras ETF-ek: [link] IB, gettex ETF-ek: [link]
ezek a linkek nem jok a szürésre ? ezen kikeresni (ctrl+F -fel) amit korabban justetf-en kivalasztott az ember, es azt barmelyik IB felületen beadni, hogy azt vennenk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged