- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
az más kérdés, hogy 400 ftos eurónál követnénk szépen Izlandot
Asszem ott 14%-os alapkamatnál és 400 ft körüli euró árfolyamnál bukott meg a rendszer
mondjuk hitelezés tényleg gáz. Korábbi melóhelyemen jártam benn multkor, sorban küldik el az ügyfeleket, akik még ilyenkor is csak hitel miatt mennének oda....tény, hogy sok oylan arcot láttam, akiknek még virágzó gazdaságban sem hiteleznék (60-70K fizetés), de hoyg az emberek még válság idején is csak ezzel foglalkoznak....kapásból befagyasztatnék mindenféle fogyasztási hitelezést egy időre
-
orbano
félisten
nem rossz, ilyesmire gondoltam, bár nekem az is kellene, hogy folyamatosan tudjak pénzt betenni. bár ez eléggé üti ezt a megoldást, de mindenképpen fontos lenne. pénzt akarok spórolni, még nem tudom pontosan mennyi ideig, de 1év, vagy akár 3 is lehet, viszont havi rendszerességgel szeretnék pénzt berakni, ugyanakkor azt is szeretném, hogy szükség esetén kedvező feltételek mellett szűntethessem meg, ellenben megszűntetés nélkül ne nyúlhassak hozzá, csak kedvezőtlen feltételekkel
ennél többre azt hiszem nem is lenne szükségem. ha ezt a kamat-létrát párosítanák a cib bankos kamatkirállyal, az lenne nekem az igazán tuti jóilyesmi esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged