Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe123
senior tag
válasz
Drizzt #128469 üzenetére
A kisuvickolt dumáikra szerintem nem érdemes alapozni. Papíron, kommunikáció terén ez a bagázs megszorításokat sem csinál, mert azt nem szabad kimondani, mert nem jól hangzik. Közben meg különadók garmadáját borították az országra. Szóval az hogy nem nevezi büntető eszköznek, pont semmit sem jelent. Ha felemelik a visszaváltást, majd elnevezik az államháztartás stabilitását segítő eszköznek vagy valami hasonló bullshitnek.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Drizzt #128469 üzenetére
Szerintem itt sokan hozzáképzelnek a dolgokhoz olyat, ami nincs. A döntéshozó fejével kell gondolkodni, hogy mi a feladat és milyen eszközei vannak hozzá, a másik fél pedig mi vagyunk.
Ha ez a feladatom, akkor gyakorlatilag egy kompromisszumos, de mindkét fél számára jó megoldásra érdemes törekednem.
A büntetés, kényszerítés, ellehetetlenítés az nem jó mindkét fél számára. 1x lehetne eljátszani, mert azzal eljátszod magad, tehát jó eséllyel sosem fognak élni vele.Másik papírra szerintem teljesen szívesen veszik, ha átváltunk, a lényeg, hogy a tőke nagyja bent marad. A kiáramló tőke egy része lehetőleg fogyasztásra menjen, és akkor a részükről el van végezve a munka.
Ha túl sok megy máshova, akkor vonzóbb ajánlat kell, ami egy részét bent tartja.Szóval összességében:
+1.Egyébként az 1% visszaváltás is egy ösztönző, amitől vonzóbb a papír. Ha nincs vagy magas a visszaválthatóság, akkor jóval kevesebb pénz lenne bent főleg a hosszú papírokban. Sem a kezelőnek, sem nekünk nem lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest