Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
#48584626 #88741 üzenetére
Ez így van, de még mindig többszöröse az árfolyam annak, mint ahol masszívan már lufizgatás ment. (Lehet nem általad persze, akinek inge...)
Azért azt megjósolni, hogy valami "egyszer majd" esni fog valahonnan valahová, az nem nagy truváj, nincs információ értéke. Stingy2-nek teljesen igaza van, konkrét be/kiszállókat írjatok ha már nagyon az üveggömböt akarjátok nézegetni, kb. hol lesz az alja és kb. mikor. Ez a fajta lufizgatás itt csak szájtépés, üres flamebait.
Nem TSLA példa: a crypto iszonyat nagyot esett idén, a lufizók nyilván elégedetten hátradőlhetnek. Közben amit 2017-ben beletoltam még mindig a legjobb hozamú befektetésem (lenne, ha nem adtam volna el a nagy részét rég). Van olyan, ami az idei bukó után is bőven 10x még. Mindezt úgy, hogy amikor vettem is nagyrészt már lufinak gondoltam.
Ezek a lufizások - ha komolyan gondolod és meg is "játszod" az elképzelésedet pénzzel - iszonyat kontraproduktívak hozam szempontból. Ha meg nem játszod meg pozival, akkor minek foglalkozni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- janacsi: Kasztrendszer?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-book olvasók
- Motoros topic
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Sorozatok
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest