- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
#48584626 #88741 üzenetére
Ez így van, de még mindig többszöröse az árfolyam annak, mint ahol masszívan már lufizgatás ment. (Lehet nem általad persze, akinek inge...)
Azért azt megjósolni, hogy valami "egyszer majd" esni fog valahonnan valahová, az nem nagy truváj, nincs információ értéke. Stingy2-nek teljesen igaza van, konkrét be/kiszállókat írjatok ha már nagyon az üveggömböt akarjátok nézegetni, kb. hol lesz az alja és kb. mikor. Ez a fajta lufizgatás itt csak szájtépés, üres flamebait.
Nem TSLA példa: a crypto iszonyat nagyot esett idén, a lufizók nyilván elégedetten hátradőlhetnek. Közben amit 2017-ben beletoltam még mindig a legjobb hozamú befektetésem (lenne, ha nem adtam volna el a nagy részét rég). Van olyan, ami az idei bukó után is bőven 10x még. Mindezt úgy, hogy amikor vettem is nagyrészt már lufinak gondoltam.
Ezek a lufizások - ha komolyan gondolod és meg is "játszod" az elképzelésedet pénzzel - iszonyat kontraproduktívak hozam szempontból. Ha meg nem játszod meg pozival, akkor minek foglalkozni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest