Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz PredatorZoli #88097 üzenetére

Én foglalkozásszerűen űzöm a "jóslást", de ha ehhez most szakmai indoklást fűznék, a moderátor úgyis törölné. :U

attiati

Csak jelezni szeretném, az Európai Unió gazdasági méretének meghaladása is gond nélkül ment az autoriter berendezkedésű Kínának. Szakmán belül maximum azon megy a vita, hogy mikor jár ugyanígy az USA is.

Ingatlanbefektetések

Többen is írtatok itt róluk, kevesellve az elérhető hozamot. Két friss példát írnék erre, részint ismételve a korábbiakat:

Az idei fő projektünk egy 127 négyzetméteres, utcafronti lakás a Deák tér közelében a Bulinegyedben, 670 ezer forintos áron, rövid távú kiadást engedélyező házban. A hirdetés megjelenése után 5 perccel telefonáltam, én voltam az első lakásnéző. Amire (utánam fél órával) a teljes vételárat a táskában magával hozó kínai megérkezett (ő 10 perccel utánam telefonált, tehát a hirdetés megjelenése után negyed órával már csak a második volt), már aláírtuk a vételi szándéknyilatkozatról szóló nyomtatványt, másnap aláírtuk a szerződést és kifizettem a teljes vételárat (az ügyvédnél mondjuk úgy, hogy erős protekcióm volt :D ). Aki ráérősen nézelődik, az csak az átlagot fogja látni, mert a jó ár-érték arányú lakásokra villámgyorsan, többen is lecsapnak. Megjegyzem, az ingatlanos annyira biztos volt a gyors és sikeres eladásban, hogy saját bevallása szerint összesen három emberrel egyeztetett időpontot fél órás időeltéréssel, a többieket már udvariasan hárította. Most (éven belül) ugyanezt a lakást változatlan formában napon belül eladnám négyzetméterenként 1 millióért.

Corvin-negyed, 41 négyzetméteres, nagy belmagasságú lakás: a 2 évvel ezelőtti vételára, felújítása és bebútorozása 31 millió, a havi bérleti díja 330 ezer forint + rezsi és közös költség (két galériázott, hűtő-fűtő klímás, trendi megjelenésű stúdió lakássá alakítva). A bérlőjelöltek sorban álltak érte, mindkettőt egy-egy diák vette ki.

Szóval nem olyan rossz befektetések ezek. :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés