- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz stingy2 #70075 üzenetére
Grat így utólag a döntésedhez!
Tapasztaltabbként neked az ETF osztalékok adózására mennyi rálátásod van? Nem az érdekelne, hogy én mint magyar adórezidens kisember mit hogyan kell adóznom (pl. amcsi papírokra van szocho, eu papírokra nincs), az nagyjából tiszta.
Az olyan piszkos részletek érdekelnének, hogy ha van mondjuk egy MSCI ACWI-t lefedő distributing ETF-ed amcsiban meg az európai accumulating megfelelője itt az öreg kontinensen, akkor mi a difi a képlet végén? A benne foglalt változatos nemzetközi papírok különböző adóegyezmények szerint fizetnek osztalékot magának az alapnak gondolom én, jó kérdés ezután az amcsiknál levont forrásadó hogy keletkezik, vagy az európai acc ETF-eknél milyen adóteher rakódik az osztalékra még az alapon belül. Ennek valahol utána lehetne nézni?
Az osztalékra rakódó szocho pár ezrelékes (éves) adóterhet jelent csak, lévén hogy a distributing ETF-ek osztaléka 2-4% körül mozog. Ez azért nem egy vállalhatatlan különbség, el tudom képzelni ennyi difi van is az amcsi meg az EU papírok osztalék része által nyújtott hozamban alapból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook