- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szemezgetek revoluttal, de sikítófrászt kapok ezektől a hipszter honlapoktól, ahol csillivillin bepörögnek hangzatos bullshitek, de az érdemi infókat úgy kéne valahonnét előtúrni, ezért nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz arra, amire kellene nekem.
Gondolkozok új számlán, amihez kellene havi adott mennyiségű kártyás vásárlás, de azokat hitelkártyákkal tolom. Erre gondoltam, hogy webkincstáros vásárlással megldanám egyben ezt a feltételt, de banknál van már annyi forintos papírom, hogy többet ne akarjak. Pemákot vennék, de ott meg sok a bukó a váltással.
A lényeg: ha jól értem az működik, hogy kártyával feltöltöm revolutot ingyen, ott középárfolyamon átváltom euróra, majd virtuális kártyával feltöltöm MÁK-nak? Esetleg euró utalás is ingyenes? Kamatkifizetéseket tudja fogadni a revolut számla?
A másik ami még felmerült, hogy svájci frankra váltom, és kiutalom magyarországi svájci frank számlára? Ez működik? Mennyibe kerülne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged