- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szemezgetek revoluttal, de sikítófrászt kapok ezektől a hipszter honlapoktól, ahol csillivillin bepörögnek hangzatos bullshitek, de az érdemi infókat úgy kéne valahonnét előtúrni, ezért nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz arra, amire kellene nekem.
Gondolkozok új számlán, amihez kellene havi adott mennyiségű kártyás vásárlás, de azokat hitelkártyákkal tolom. Erre gondoltam, hogy webkincstáros vásárlással megldanám egyben ezt a feltételt, de banknál van már annyi forintos papírom, hogy többet ne akarjak. Pemákot vennék, de ott meg sok a bukó a váltással.
A lényeg: ha jól értem az működik, hogy kártyával feltöltöm revolutot ingyen, ott középárfolyamon átváltom euróra, majd virtuális kártyával feltöltöm MÁK-nak? Esetleg euró utalás is ingyenes? Kamatkifizetéseket tudja fogadni a revolut számla?
A másik ami még felmerült, hogy svájci frankra váltom, és kiutalom magyarországi svájci frank számlára? Ez működik? Mennyibe kerülne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jövedelem
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged