- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom,hogy olyat akarok ami nem könnyű.De most más alternatívát nem tudok elképzelni.
3-5 évig tanulhatok egyetemen(próbáltam,de tudásom elmaradt az évfolyamtársaméktól)ha el is végezném,nem olyan jól mint a többiek.Piacon papírom meglenne,de a magabiztosság és tudás nem annyira.Nem az én világom.
OKJ képzés,ami pénzbe kerülne(van már 3).Utána se biztos,hogy lenne munkám.Ha túl sok van azért nem vennének föl,ha meg kevés akkor pénzben nem adnának annyit.Vállakozás indítása itthon elképzelhetetlennek tartom,külföldön látok rá esélyt,de nem szándékozom jelenleg megint kimenni.Tőkéről nem beszélve vagy a kapcsolatokról,ami még szükséges lenne.
Szabadalom.Még gondolkozom rajta,de nem találtam fel semmit és nincs félmillió+fejlesztési költségem,hogy levédhessem és megalkossak bármit is.
MLM: Gondolkoztam rajta,részt is vettem,de jelenleg egyébb problémák miatt,nem lenne idális csinálnom.
Pénzt nyerni: Nem szoktam részt venni játékokon,így elég kicsi rá az esély és inkább tudással megdolgoznék a pénzért,mint hogy az ölembe hulljon(személyiségi szempontból).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest