Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Sziasztok, most egy komolyabb témában kérném a véleményetek, mert erről fekete-fehér leírást nem találtam a neten. Most tudtam meg, hogy egy közeli ismerősömnek lenyúlták a bankkártyáját és két részletben felvették vele a megtakarítása egy részét. A bankból szóltak neki (kisváros, mindenki ismer mindenkit), hogy két különböző helyről vettek le az egyik számlájáról pénzt, ekkor vette észre, hogy nincs meg a kártyája. Persze a pin-kódját is hol máshol tartotta volna a szerencsétlen, mint a kártyatokban, így használni is tudták. A kártyát letiltották, mondtam neki, hogy holnap azonnal tegyen feljelentést a rendőrségen. Idáig a szakirodalom, a lényegi részről már sehol sem esik szó, mi történik eztán? Az én verzióm az, hogy a pénzt sajnos már nem fogja viszontlátni, vagy ha sikerül netán az elkövetőt azonosítani (mondjuk atm-felvételről), akkor lehet talán része valamekkora kártalanításban? Akinek van némi tapasztalata az ilyesmiben, azt szívesen venném, ha megosztaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest