Hirdetés
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Csak azért kérdezem, mert ha te tartozol nekem 10 millával, egy büdös vasad sincs, állásod nincs vagy a levegőben lóg, a lakásod piaci értéke a szakértőim szerint 8 milla, akkor nekem van 2 milla behajthatatlan követelésem. Ebben a helyzetben, amikor már az önjelölt érdekvédők a seggemben vannak a magáncsőd intézményével erősen én azt mondom, hogy elengedek neked 2 millát a tartozásodból vállalva ezzel az óriási terhet, ami egyébként nincs, mert éppen most vállalom, de kérem cserébe, hogy
1, Zsetonhoz jutok olyan emberektől, akikkel nem állok semmilyen jogviszonyban
2, A kormány zöld utat ad, hogy kidobjalak a lakásodból stresszmentesen bármikor, akár a tél közepén is
A teljesség igénye nélkül nekem ez a kettő is elég ahhoz, hogy elkezdjem sajnálni a bankokat a rettenetes teher miatt, amit vállalnak megterhelve a jövőt.Vagy nem ez a nagy adósmentő csomag?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- Padavan firmware
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Battlefield 2042
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest