Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Zoolee19: Egy Biztonsági őr kalandos útja 3
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Mercutio_ #118434 üzenetére
Ebben nem értek egyet. A kocsinál talán, bár van olyan élethelyzet, ahol azt is jónak tartom -feltéve persze, ha a szülőnek van rá lehetősége. Lakást viszont én a felnevelés végének tartom, az iskoláztatással együtt arra szolgál, hogy indulni tudjon az életben. Hogy ne arra menjen el a fiatalsága, hogy lakásra gyűjt -vagy elladósodik, annak minden negatív hozadékával-. Ezt nem tartom kényeztetésnek -nálunk eleve feltételhez volt kötve, ez pedig az egyetem elvégzése, amit az legnagyobb srácom teljesített-, ez az én felfogásomban a nyugodt, biztonsáégos életkezdéshez szükséges egy fiatalnak. Akkor tartom kényeztetésnek, ha valaki megkapja bármilyen elvárt teljesítmény nélkül. Természetesen hozzátéve, hogy ez azokra vonatkozik, akik megtehetik! Semmivel sem kevesebb az, aki nem teheti meg. De látok bőven példát magam körül, ahol a szülő brutál gazdag, magára és a nőjére mindent rákölt, a gyerekeitől pedig a különóra díjára is szívja a fogát. Ez utóbbit tartom gáznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest