- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs831
csendes tag
válasz
Batman2 #7984 üzenetére
Először is bocsi, mert látom pontatlanul fogalmaztam.
Tehát az izzítást követően nem indult az autó. Amikor indítózni szerettem volna csak egy kattanás hallatszott, és kialudt még az utastér világítás is. A saru levétele, és visszarakása után ismét volt utastér világítás, és a tompítottat is fel tudtam kapcsolni, indulni viszont nem sikerült. Lehet, hogy az indító áram kevés volt már, az önindító megforgatásához? Az akksi egyébként a garázsban állt egy hónapot, de 2 hetente felraktam a töltőre. A töltő maximális töltöttséget mutatott, mielőtt beraktam a kocsiba. A pontatlan fogalmazásokért még egyszer bocsi, ezeket a műszaki dolgokat most tanulgatom idős szerelő ismerősömtől. Én abba a kategóriába tartozom, akinek gyerekkori vágya volt egy 123 .- as, de az autó szereléshez sajnos nem sok közöm van
Viszont az alatt a 3 év alatt mióta a gép nálam van, sokat tanultam. Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest