- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zsolti
tag
válasz Batman2 #7058 üzenetére
monarkot még nem próbáltam, bosch kétféle 220-ast és 240/-est, és densót.
a densóval 9liternél nem evett kevesebbet és szarul ment, ugyanott ahol a 220-as bosch -al 7-el elment, azért lett kivéve a 220 -as mert becsepegett
most jöttünk vissza a balcsiról ( 1000km-ert mentem ) és ami indulás előtt szépen járt ( a 240-es bosch ) most már ennek is van valami baja mert megint billeg a motor.
-a monarkal próbálkoztam , küldött is a német prospektust, de amikor konkrét dolgok kellettek volna nem válaszoltak.
van egy tag aki más tipusú csúcsokkal is foglalkozik ( nova ditex ), de 5db nem tétel, a gyártó meg hozzá küld, nem lehet megkerülni,( 1800/db ) más olasz termékei is vannak, de majd hogy nem azt mondta haggyam már békén a hülyeségemmel ( mármint 5 db -os rendelés )
DTP van még beszerelve csúcsházba be még nem próbáltam, de lehet hogy olyan lessz mint a densó mert nincs fojtócsaplya ( vagyis fele akkora mint a boschnak és nem hengeres hanem kúpos )MB 123 3.0d
Új hozzászólás Aktív témák
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest