Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Angin san

csendes tag

Sziasztok!
    Nemrég vettem egy w123as (gányolt) 240dét. Motor problémáim vannak vele, (többek között) amivel nem tok mit kezdeni. Csak röviden: mikor megvettem eszméletlenűl füstölt hidegen de aztán ahogy melegedett ez elmúlt, viszont cserébe nem ment egy henger, bár időnként be be indult. Először próbálkoztunk porlasztócsúccsokkal. Elvittem egy adagolóshoz aki azt mondta, hogy működésre bírja bármellik régi csúcsot. (Szerintem valahogy így: MUKOGY!) Megállapította, hogy fiat csúcsok vannak ugyan benne de szerinte ezzel még mennie kéne a kocsinak. Nem ment. :(( Mentem másik adagolóshoz. Na nekik már sikerült eredményt elérniük, szelep állítás és adagoló állítás után egész jó volt addig amíg be nem melegedett. Utána rángat és alapjárat feletti gázadásnál "darál" a motor, aztán egyszer csak beugrik és sima út.. Ezt 1,2,3ban játsza 4ben már nem.
    Ja és mióta elhoztam már sokkal jobban füstöl mint eddig. Régen inkább fehéres füst jött most inkább szürkés. Mérni ugyan még nem mértem de gyanítom, hogy extréműl sokat fogyaszt, a teljesítmény pedig négy henger ellenére csökkent. Tervezem a csúcsok cseréjét Bosch csúcsokra, de az adagolós szerint ez valszeg hiábavaló lesz mert kopott a motor. Hozzáteszem kartergáz csak nattyon minimális van.
    Szóval szerintetek vethetek a motorra keresztet vagy lehet valami megoldás a teljes generálon kívül. Néhanapján mikor kedve van nem csattog nem füstöl csak szépen ketyeg de ez ritka. Nem értem ha ki van kopva akkor miért nem produkálja a hibáit állandóan.
    Ja igen most hogy vettem bele 4 új izzítógyertyát, kettő három izzítás után pöcc röff indul nem tesz még egy fordulatot sem. Szóval ha tudtok segítsetek pls!
    Elöre is köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák