- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokonon
csendes tag
Jó kis sztori volt a napokban az autómmal.
3 hete vettem, kb 1,5 hete jött ki az eredetvizsgáló megsasolni. Demonstrálandó, hogy látott már régi Mercit, szervízállásba nyitotta a motorháztetőt, sőt még azon is túlsikerült is valahogy a zsanért elbarmolnia - lecsukás után igencsak csálén állt a tető. Állította persze, hogy ő nem csinált semmit. OK.
Elvittem egy ismerős lakatoshoz, jelképes összegért szépre visszarakta. Itthon akarom nyitni, hát nem nyílik... Hívom a mestert, olyan nincs hogy nem nyílik - visszavittem, utána 1/2 órát kinlódott rajta 3 ember, amíg nyílott is, és szépen is állt. Annyi becsület volt a lakatosban, hogy ezért az akcióért nem kért semmit.
Nem is lenne annyira érdekes, ha nem kellett volna előtte meg a villamossági szerelőhöz is visszavinni - amit megjavított az jó lett, de közben sikerült egy más dolgot elszúrnia...
Érdekesek ezek a szerelők, a legjobb az embernek tényleg mindent magának csinálni amit lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iOS alkalmazások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest