- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Hi
Múltkor szereztem egy komlpett szellőző egységet.
Hétvégn szétszedtem darabjaira és megpucoltam teljesen.
Érdekesen nézett ki a belseje, a ventilátor alatt egy maroknyi növényi maradék volt, egy egérnek már tökéletes fészek lett volna, de ez még semmi, mikor kivettem a fűtőradiátort, akkor ámultam el csak igazán !
A radiátor egyharmadáig teljesen tele volt a tér ugyanilyen növényi maradék masszával !És az a még meglepőbb, hogy ez takarta a radiátor felületét és nagyjából egyben le lehetett szedni róla, a feljebbi "tiszta" részeken sokkal jobban beleevődött a kosz a lamellák közé.
De egy kis körömkefélés és jó erős mosószer és máris nagyrészt kijött és újszerű lett a radiátor !
A ventilátort nem tudtam szétszedni, mármint kivenni a aházából, mert hiába oldottam meg a csavarjait, nagyon be van kövülve. Amennyire lehet, kiszórtam belőle a cuccot, fekete, kormos jellegű por és piszok keveréke potyogott ki belőle.
Amúgy teker, mint a gép, eszméletlen huzata van max. fordulaton.
De van áramfelvétele is: 3,4A körül takarékon, 5,4A körül közepes fordulatnál és 14,7A körül max. tekerésen !
Nem nyúlnék üzem közben a lapátok közé, az biztos, még szükségem van az újjaimra !
Jó a lapát is, olyan mint egy mókuskerék.Mielőtt összerakom, készítek róla fotókat és felteszem.
Ha csereszabatos az enyémmel, akkor egyszerűen átcserélem majd a kettőt és tiszta lesz a szellőző rendszer, ha nem, akkor azt is megpucolom, ez meg jó lesz tartaléknak.
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest