- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Szólánc.
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Hi
Múltkor szereztem egy komlpett szellőző egységet.
Hétvégn szétszedtem darabjaira és megpucoltam teljesen.
Érdekesen nézett ki a belseje, a ventilátor alatt egy maroknyi növényi maradék volt, egy egérnek már tökéletes fészek lett volna, de ez még semmi, mikor kivettem a fűtőradiátort, akkor ámultam el csak igazán !
A radiátor egyharmadáig teljesen tele volt a tér ugyanilyen növényi maradék masszával !És az a még meglepőbb, hogy ez takarta a radiátor felületét és nagyjából egyben le lehetett szedni róla, a feljebbi "tiszta" részeken sokkal jobban beleevődött a kosz a lamellák közé.
De egy kis körömkefélés és jó erős mosószer és máris nagyrészt kijött és újszerű lett a radiátor !
A ventilátort nem tudtam szétszedni, mármint kivenni a aházából, mert hiába oldottam meg a csavarjait, nagyon be van kövülve. Amennyire lehet, kiszórtam belőle a cuccot, fekete, kormos jellegű por és piszok keveréke potyogott ki belőle.
Amúgy teker, mint a gép, eszméletlen huzata van max. fordulaton.
De van áramfelvétele is: 3,4A körül takarékon, 5,4A körül közepes fordulatnál és 14,7A körül max. tekerésen !
Nem nyúlnék üzem közben a lapátok közé, az biztos, még szükségem van az újjaimra !
Jó a lapát is, olyan mint egy mókuskerék.Mielőtt összerakom, készítek róla fotókat és felteszem.
Ha csereszabatos az enyémmel, akkor egyszerűen átcserélem majd a kettőt és tiszta lesz a szellőző rendszer, ha nem, akkor azt is megpucolom, ez meg jó lesz tartaléknak.
Üdv.:
Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Renault, Dacia topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest