Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
KROK640 #14820 üzenetére
Igen valóban elhangzik, hogy nem engedték a teljes csillagot a karikával, de a végső modellen azért látszik, hogy nem emiatt szakadt el a koncepciótól. Ha képzeletben letakarod a lámpa körül, akkor kb. a szokásos Mercedes lámpatestet látjuk, csak beletettek egy csillagot. A koncepcióból úgy ahogy van, hiányzott a "lámpabúra". Ha nem is engedték a LED karikát, rengeteg más helyettesítő megoldás lehetett volna. Itt inkább az volt gondolom a döntés, hogy a meglévő modellek kinézetétől ne térjen el drasztikusan, így maradt a megszokott "lámbabúra", egy LED csíkkal és egy csillaggal. Az autó összhatása viszont ettől így nagyon megváltozott, ráadásul ez az orr részen végigfutó csík 1:1 Tesla. Nem fest jól, hogy láthatóan mennek mások után ahelyett, hogy saját megoldásokon dolgoznának. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy ez lesz a legsikeresebb modell. Bár a kommentek többsége nem éppen pozitív eddig. Ennek ellenére emlékszem még a Bangle féle ocsmány 7-es BMW-re, a fél világ lepontozta -a BMW fanok pedig kis híján akasztást emlegettek-, mégis rekord mennyiségeket adtak el belőlük. Feltételezem, a Mercedes is patikamérlegen méri ki a vásárlói igényeket, és ennek megfelelően döntenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest