Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz Kleroo #14812 üzenetére

Nekem kívülről se jön be. Sikerült elrontani a koncepcióhoz képest. Abban legalább volt fantázia. Bár belül már az is gáz volt.
    Pont annyit sikerült visszabutítani, hogy az egész hatás amit kiváltott, menjen a levesbe, és egy teljesen hétköznapi "semmi extra" unalmas, és csúnya autó legyen.

Nekem a tabletekkel nincs bajom, valójában nagyon megszerettem mert végre nem pixelvadászat zajlik, hanem rendesen látni mindent, illetve nekem bejön a rengeteg szolgáltatás és kényelmi funkció, amit nyújtanak (sosem voltam egy gyorsulgatós típus, nem nagyon érdekel a teljesítmény és a többi klasszikus autós dolog). Az új CLA-nál az a bajom a kijelzővel, hogy ez a megoldás nem kényelmes, mert előre kell hajolni ahhoz, hogy elérjem. Ezt nem tudom mi a sz*rnak erőltetik (BMW/Audi detto)? Vagy akkor tartották volna meg a tapipadot a könyöklő előtt. A C218 beltere nekem is tetszett (bár számomra annak a korszaknak a legszebb belterét a BMW F01 jelentette), de eljárt felette az idő. A nagyobb kijelzőket nehéz -vagy lehetetlen- már integrálni egy klasszikus műszerfalba. Vagy függesztve lóg Tesla mintára, vagy viszik végig egy csíkban a fél autón. Önmagában a kijelzővel nincs bajom, de ahogy itt megvalósították, az nem igazán szép.

Engem a külső zavar jobban, mintha nem mernének változtatni. Szinte tökugyanaz alul a lökhárító mint pl. az enyémen, de már így nézett ki a korábbi generációknál is. Ez még csak a CLA, ez nem a luxusról szólt eddig sem, megvárjuk mit hoznak C/E/S fronton, de sajnos nem hinném, hogy megjelenésben hatalmas különbségek lennének majd ehhez a CLA-hoz képest. Lehet, hogy én is megyek vissza BMW-re, ha nem villantanak valami normálisat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés