- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dssport
tag
Rozsdával nem vagyok jó viszonyban... Egyszer belenyúltam egy Accordba az valami hihetetlenül szégyenletesen szemét autó volt rohadás ügyileg... Motor az egy műszer volt benne, de a többi egy swindoni szemét. győri vagyok amin itt anyáznak és már dugó kategóriába sorolják az Pesten folyamatos haladás.
Úgy érzem inkább télen a rövidebb távok és a több hidegindítás dobná meg szezonálisan a fogyasztást... napi 15km melóba, délután vissza + egyéb futkározások ez évi kb 10.000-12.000 km... JAh mondjuk így végigszámolva lehet, hogy túlbecsültem a 12 litert
ugyanis jelenleg nagyon nagyon extrém üzem esetén is maximum a feléből járok
... BMW-k legyen az E39 vagy bármi egyszerűen nem mozgatnak meg... Őszintének tűnő 211-est 1.500.000,-ért láttam, ha sokkal jobb konstrukció mint a 210, akkor mondjuk szóba jöhet/jobban megérheti... Főleg, hogy nem szeretem gyakran cserélgetni az autókat, minimum 4-5 évre terveznék vele. Haveromnak van egy 203-as CDI-je a széria végéből, igazából azzal sincs bajom bár egy kicsit lehetne tágasabb... Ha eladná, azt pl venném. Ha minden igaz abból az utolsó évjáratok már nem rohadósak? Igazából nekem az a prioritás, hogy minden nap mennie kell a gépnek... Kicsit elfárad itt-ott azt majd megoldjuk de induljon és álljon meg bárhol bármikor. Említetted a gumikédert khmmm a hondám óta arra is háklis vagyok
azért be ne ázzon egy autó... Lehet ilyeneket egyáltalán kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- NAVEE N65 roller eladó
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest