Új hozzászólás Aktív témák

• dssport

tag

válasz aero. #13378 üzenetére

Rozsdával nem vagyok jó viszonyban... Egyszer belenyúltam egy Accordba az valami hihetetlenül szégyenletesen szemét autó volt rohadás ügyileg... Motor az egy műszer volt benne, de a többi egy swindoni szemét. győri vagyok amin itt anyáznak és már dugó kategóriába sorolják az Pesten folyamatos haladás. :D Úgy érzem inkább télen a rövidebb távok és a több hidegindítás dobná meg szezonálisan a fogyasztást... napi 15km melóba, délután vissza + egyéb futkározások ez évi kb 10.000-12.000 km... JAh mondjuk így végigszámolva lehet, hogy túlbecsültem a 12 litert :D ugyanis jelenleg nagyon nagyon extrém üzem esetén is maximum a feléből járok :D... BMW-k legyen az E39 vagy bármi egyszerűen nem mozgatnak meg... Őszintének tűnő 211-est 1.500.000,-ért láttam, ha sokkal jobb konstrukció mint a 210, akkor mondjuk szóba jöhet/jobban megérheti... Főleg, hogy nem szeretem gyakran cserélgetni az autókat, minimum 4-5 évre terveznék vele. Haveromnak van egy 203-as CDI-je a széria végéből, igazából azzal sincs bajom bár egy kicsit lehetne tágasabb... Ha eladná, azt pl venném. Ha minden igaz abból az utolsó évjáratok már nem rohadósak? Igazából nekem az a prioritás, hogy minden nap mennie kell a gépnek... Kicsit elfárad itt-ott azt majd megoldjuk de induljon és álljon meg bárhol bármikor. Említetted a gumikédert khmmm a hondám óta arra is háklis vagyok :D azért be ne ázzon egy autó... Lehet ilyeneket egyáltalán kapni? :D

Új hozzászólás Aktív témák