- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Szólánc.
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Jim Tonic #11712 üzenetére
Audio 10-zel szerelt kocsikban nincs előkészítve a navi, tehát nincs antennád.
Ez mondjuk nem zavar, amit a 30 nyújt navigáció terén az khmm... 2017 van
Nem ismerem a 30-at, de én úgy tudom, hogy = 10 + navi, és aux szempontjából nem jobb. De ebben lehet, hogy tévedek.
Az aux lenne a fontos, a fapad navi csak következmény, hidegen hagy. Az aux-ot meg csak onnét gondolom, hogy tele van az e-bay passzív din<-->jack kábelekkel, amiknél írják hogy w203/audio 30 supported, és külön kiemelik hogy az Audio 10 _nem_. Persze ezek kínai sellerek, nekem is gyanús kicsit a dolog, mert egyéb infót nem találtam róla (mondjuk azt sem hogy nincs benne).
Szóval nem teljesen értem, miért értelme ebbe így pénzt rakni. Ha gyári fejegység kell, kereshetsz egy jobb FM transmittert.
FM transmittert nem akarok, azért az nagyon az alja lenne már minőségben (tudom hogy vannak jobbak is, de azért az FM az FM, csodák nincsenek). Mondjuk azt most hallom először hogy az Audio 10/30 nem túl jó amúgy sem, köszi az infót, így lehet hogy tényleg nincs értelme, még ha bagóért találok egyet, akkor sem.
Másrészt Texas Instruments végfokok vannak benne, így kb. megdöbbentő, mit tudnak a gyári hangszórók is.
Na ez jó hír viszont, nem tudtam hogy van ezekből olyan ami jól szól. Megintcsak köszi.
CAN természetesen van, tehát irányítható a kormányról,
Na pláne!
Lehet hogy ez lesz a jó irány. Tudsz küldeni linket konkrét típusra (amilyen neked van)? Illetve hogy néz ki ennek a működtetése? Folyamatos tápot kap, csak a kijelző kapcsol le ha leveszed a gyújtást? Vagy teljesen áramtalanítod mindig? Ez esetben a boot idő nem idegesítő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest