- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Nekem az M5610 (U nélkül) még olyan volt, talán meg lehet még csípni valahol. Viszont hátránya, hogy túl rövid ideig világít, és nem is állítható, valamint idővel elhalványul. Nem véletlenül cserélték LED-re, de persze van a régi technológiának egyfajta bája, ez nem vitás.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Dr. Mózes #13 üzenetére
Azért nem jársz olyan nagyon messze, némi órabuziság is szorult belém, különben egyáltalán nem érdekelne, hogy nyomot hagy-e a műanyagon az ajtótok.
Bár engem a stílus vagy a divat hidegen hagy, inkább műszaki oldalról látom bennük a szépséget, szerkezetek, anyaghasználat, megmunkálás, érdekes funkciók, stb. Több órám is van, olcsóbb-drágább, mechanikus-kvarc, sőt épp e hét hétfőn érkezett hozzám 2 db Seiko belsős, de kínai field watch. Megdöbbentő, hogy ~50 és ~100 dollárért milyenek (acéltok, zafírkristály, pazar kidolgozás), csak a gyári szíjaik gagyik, de ezen könnyű segíteni.
A baloldalin már cseréltem, most várom a másikra is, csak közbejött a május 1-2.
-
tboldi
nagyúr
Kifogytam a szerk. időből.
Volt olcsóbb G-m is 3 db, GW-M5610, GW-M5610U és GW-B5600BC, végül a B5000MB-nél állapodtam meg. Ezek mind olcsóbbak voltak, sőt azt is lehet mondani, hogy ezek az igazi nem sajnálós órák, és ugyanúgy napelemesek meg rádiósok voltak, de tapasztalatból írhatom, hogy míg a resinen egy faajtótoknak való nekikoccolás is eltüntethetetlen nyomot hagy, addig az acélon egyáltalán nem. Vagyis a drágább több ideig maradhat használati és használható tárgy.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Dr. Mózes #10 üzenetére
Ha rám céloztál, nekem ez a mindennapi órám, mert teljesen foglalkozásmentes (napelemes, rádióvezérelt), csak reggel felveszem és kész. Persze sajnálnám, ha bármi komoly baja esne, de én tényleg egy sima használati tárgyként tekintek rá.
És amúgy kifutó modellként csak 205k Ft volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Hálózati / IP kamera
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest