- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
braunsim #55231 üzenetére
Pont nem a sajátomat fényezem! Hiszen még meg sem hirdettem. Csak gondoltam megemlítem.
Rengeteg kérdés kérés jött mostanában családi fotózással kapcsolatban. Valahogy ezt senki nem ajánlotta mostanában ezen a fórumon, hogy miért.... nem tudom.... Pedig akinek nem fontos hogy új legyen annak ez egy igen jó gép, jó vétel.....Aki használt már Olympus Stylus 1-et az pontosan tudja mit és mennyire tud.... Aki meg nem, annak elég körbenéznie az ezzel kapcsolatos cikkeben fórumokba körbe nézni. Biztos van ennél jobb, szebb nem is akarok ezzel vitatkozni. Abszolút nem kell fényezni. Sem tulajdonságra sem kinézetre Ezeket használtan is viszik mint a cukrot... Figyelembe véve,. hogy az korábban ajánlot oly kompaktok már nincsenek újonan és nem is terveznek neki utódokat a különböző gyártók. Igen is nagyon is ajánlható ez a gép. Egy hátránya van az a menüje, azt meg vagy megszokja valaki vagy egyszer frankón beállítja..... Nézted már a beállítási és egyéb lehetőségeket.
Te melyiket használtad már a két gép közül? Sony rx100 vagy Stylus 1?
Továbbá a 80 és a 110 között pont 30 a különbség ami pont 37,5 százalékkal több. Ráadásul az a 110 inkább több... Fölég hamar számít, hogy van-e raktáron valamint mennyi és milyen az a garancia...... tehát gyorsan elérjük az 50% felárat és le is hagyjuk, az meg van akinek számít.....
A hozzászólások számát nem hülyeségek gépelésével és belemagyarázásokkal kell növelni.... Hanem mondjuk valódi tanácsokkal...
Szerk: Zoom átfogásban, árban, és fényerőben biztos nem főleg nem a tele végén.... Meg vakupapucsban, meg keresőben van akinek ezek igen fontosak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- LEGO klub
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest