- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80911 üzenetére
És inkább egy Antec 520W használtan vagy egy FSP HEXA+ 500W újonnan 5 év garival?
Mert egy árban vannak
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80907 üzenetére
Tehát végső soron ez a BQ is jó lehet? Honnét tudom amit mondasz, hogy jó az én gépembe?
Milyen kiosztásra kérdezzek rá?
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80905 üzenetére
Értékelem a segítőkészségedet, de nekem az is elég, ha leírod valamire, hogy :
- 4 ágas, szar, felejtsd el.A találós kérdés is szórakoztató, csak tényleg próbálom leszűkíteni a kört, nem akarom senki idejét húzni, úgy a magamét sem.
Akkor amit ajánlottál Antec lenne a legjobb ilyen árban ami PH-n fent van?!
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80903 üzenetére
Laikus embernek ez annyit mondana, hogy a BQ jobb, főleg mert 4 ágas, és mert olcsóbb is.
Inkább azzal foglalkozzak?
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80898 üzenetére
Amit még találtam:
[link]Antec vagy e között van jelentős különbség? Antec Bronz ez Silver hatékonyság.
[ Szerkesztve ]
-
tevike
senior tag
Antec hcg 520W táp tesztben:
"Láthatjuk hogy akár kisebb, teljesítményű, akár nagy fogyasztással rendelkező processzor számára is elegendő ez a tápegység a 4 illetve 8 tűs megoldásával. A videókártyák tápellátásánál is hasonló a helyzet, bár 2 magos videókártyákhoz mint például a Radeon HD 5970, HD 6990 vagy a Geforce GTX 590-hez, valamint SLI illetve CrossFireX rendszerekhez ennél nagyobb teljesítményű tápegységet ajánlunk, de akár a legerősebb egymagos kártyákkal is megbirkózik."
Akkor a VTX 7870-em ami 7950-nel egyezik meg ép hogy elviszi? Vagy is határérték de elmegy vele szépen, kitudja hajtani?
[ Szerkesztve ]
-
tevike
senior tag
Ráírtam érdeklődni. Köszönöm
-
tevike
senior tag
Értelek. Ennek függvényében, a hardveraprón fent lévő tápok közül tudnátok mutatni olyat, amely az említett konfigom elfuttatására megfelelne, nem csak épp hogy kettes alá val átcsúszna?
Nem akarok 2 percenként linkelgetni, ezért kérem ha van ideje valakinek akkor elfogadnék 1-2 tippet!
A Hamburg táp talonban van, az IPON-bna szerintem az SW végű van talán!
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80890 üzenetére
Igaz. Akkor név szerint egy Thermaltake HAMBURG ajánlott?
-
tevike
senior tag
Értelek. Akkor inkább egy FSP vagy Seasonic? Thermaltake vagy Corsair-t Te nem vennél? Számítsuk bele, hogy nem tuningolom a gépet, játékra kell, igaz, és stabil legyen, de ne 20.000-be kerüljön.
FSP ha jól látom nincs nagyon csak maximum 18.000,-ért ami értelmes.
Így sem éri meg egy Thermaltake vagy Corsair? Persze a gépben lévő értékeket nem kockáztatnám pár ezer forint miatt.
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80885 üzenetére
"Ha már ennyit költesz, egy jobb tápot is vehetnél. Minimum FSP Raider 550W, vagy XFX PRO 550W."
Nem nekem írták, de találtam egy HAMBUR 530W-s IPON hozzászólásnál. Emiatt vagyok gyanakvó ha valaki már írja, hogy "ezt vedd, ez a jó"
Elhiszem, ha úgy van ahogy mondod, csak jó ha hallok érvet vagy tapasztalatot vagy technikai hátteret mögötte.
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80883 üzenetére
Tudom apró dolog, de Intel supportos, és miért pont ezt ajánlanád? Nem kötekedés, csak mindenki mást mond, Corsair, FSP, Thermaltake, mindenki a szuverén tapasztalata mellett tart ki, tudom..
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80881 üzenetére
Köszönöm!
És akkor melyik táp a leírt 10-15.000,- forintos értékhatár környékén érné meg anyagi és felhasználó élmény szinten egy ilyen konfig mellé?
-
tevike
senior tag
válasz Balathruin #80878 üzenetére
Ez az a válasz amit magamtól is tudtam. De a Corsair mint egyedülálló téma lenne a lényeg, ezen típusa ajánlott, vagy sem?
AMD fx 6300
Kingstone DDR3 8 GB
ATI HD VTX7870 2GB (7950 tahiti)
750gb WDC Sata IICooler master tx3-val lenne, erre kérdezem
DR|FTK|NG
Az itt leírt confighoz kellene, a legjobb táp, a legjobb áron. :/ Sajnos az előző megdöglött (N-Base, kuka, tudom szar alapból, kaptam egy HKC-t, vagy is ezt adták...és ezzel sem lettem előrébb, végre kellene egy rendes, ami megy is, de nem 20.000,- )
[ Szerkesztve ]
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
HKC 550W tápom van Helyette egy Corsair VS 450W-t szerelnék be, mert kicsit szórakozik a HKC-m úgy fest.
Ajánlott a Corsair VS 450W?
-
tevike
senior tag
válasz 04ahgy #80104 üzenetére
Vrm?
Es az mit takar? Kihuztam mundent es ugyan az tortent. Aramtalanitom a gepet majd ujra takapcsolom es utana csak a bekapcs gomb benyomasakor a kek ledje a bekapcsolo gombnak felvillan de utana mar semmi, ha ujra megnyomom semmi csak ha ujra aramtalanitom.
Mikor lekapcsolt a gep akkor a tap forro volt elegge olyan szokatlanul.
-
tevike
senior tag
Okes, de ha felvillan a led es az alaplapra kotott dolgok kapnak aramot akkor nem csak a tap szallt el? Alaplap nem volt budos meg semmi egyenlore.
Leszedtem rola mindent csak a proci maradt es ugyan az csak a bekapcsolo led felvillant es ennyi.
Akkor nezhetek uj tapot....mit ajanlanatok?
amd fx6300, ati hd 7870 vtx 3d 2gb, 8gb ddr3 rammal, valami nagyon low price de hasznalhato es biztos tapra lenne szuksegem, ami nem ilyen szar.Nyilvan a low priceban benne van a jo tap is csak nr legyen draga annyira.
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Gyors szakmai segitseg nyujtasra lenne szuksegem, mert a kovetkezo tortent:
Jatszas kozben melegnek ereztem a tspomat, ami lehet velrtlen de lehet amugy is mindig ilyen homersekletu.
Majd ra 15percre a gepet lenyomta valami, es azota be sem kapcsol.
Aramtalanitottam a gepet es vissza, a bedugott dolgok mint a kulso winyo wifi adapter stb kapnak aramot vilagitanak.
De ha megprobalom a gepet bekapcsolni a gep elejen a bekapcsolo led egyet villan de a ventillatorok fel sem porognek egy msp-re sem.
Tehat arra gxanakszom hogx a tap fele elfustolt, vagy lehet mas a gond?
Se kep se hang szo szerint! A tapom fos, night n go vagy mi a neve.
De az alaplapra kotott dolgok kapnak aramot ezert kerdem.
Otlet tanacs terv?
2 napja kaptam szet a gepet es pucoltam ki porszivoval es fulpiszkaloval, figyelek altalan ezekre es nem huztam szet semmit csak a vga ket tapkabelet, majd azt vissza is dugtam.A proci thermalrake hutojet is leszedtem majd vissza raktam de ennyi, a kikapcsolas utan semmi sem volt tul meleg csak a tap szerintem.
Koszi elore is!
-
tevike
senior tag
válasz Graphics #58915 üzenetére
Köszönöm a választ, de akkor a kettő közül a leírtak alapján, inkább maradjon a kissé zajosabb chieftec 450W-s mint sem a halk Trust 520W-s?
Illetve mi az ellen érv a Trust-tal kapcsolatban? Nem célom szétbombázni a gépet amúgy sem, csak itt van kéznél és akkor már érdekel, hogy melyiket használjam inkább.
Amd Athlon 2X 550 Black Edition 3,0ghz
6GB DDR3
Ati HD 4870
500GB Sata 2Ennyi lenne a felállás
Szóval valamilyen nyomatékos választ kaphatok, hogy melyik és miért? Szóval annyival jobb-e a Chieftec az említett Trustnál, hogy benne hagyjam?
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne a nagyérdemű felé!
Lenne egy Chieftec GPS-450AA-101A és egy Trust PW-5550 520W tápom. Melyiket érdemesebb használnom?
A Chieftec hangos már, és lehet hogy túl élt, egy túlfeszültséget (lecsapta a fő biztosítékát), a másik tiszta, előéletéből annyit tudok, hogy remekül ment.
Van a Trust-ban is rendes biztonsági rendszer?
Válaszotokat előre is köszönöm
Kellemes ünnepeket!
-
tevike
senior tag
Gáz ha egy 300W-os táp dönget 5éve egy 2gb ram 3200+os 256mb-os videó karis gépbe? Ismerősömé,és én mondtam h nem túl sok a 300W
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Be Quiet SFX-L Power 600W Gold Moduláris SFX / ITX Tápegység
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- Zalman Watttera ZM1200-EBTII 1200W GOLD moduláris tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest