Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TechN7ne

nagyúr

válasz _Atesz #143739 üzenetére

Ne érts félre ,te és MMIX vagytok itt a szakik ,na meg csicso…
    :R
    Tanúi vagytok ,hogy mennyi tápon mentem keresztül (rám keresve itt a topikban egy kész regény található) ,a jelenlegi Prime GX-em is harmadjára sikerült teljesen hibátlanra cserélnem mert az első kettő nagyon ciripelt.

Nem könnyű sajnos ha nagyon finnyás az ember tökéletes tápot találni még az ajánlott kategóriában sem ,és ez mind a napjaink lévő tömeggyártás és a minőségellenőrzés hibája.
    Lehetséges ha harmadjára neki futok egy RMx-nek is ,akkor sikerült volna belőlük is egy tökéleteset találnom.
    A kedvenc tápom egy Corsair CX450M volt amit ti ajánlottatok nekem kb. 10 éve és kiszolgált biztonságosan ,halkan legalább 6 évig (mai napig működik és el van rakva),nagyon sokszor köszöntem is nektek. :K
    Aztán a 450w már kevés lett az új kártyákhoz és azonnal Corsair-al indítottam ismét de nem sikerült két próbálkozásra sem ,nem volt sajnos szerencsém velük. :F

Volt nálam már majdnem minden ajánlott márka: FSP ,Evga ,be quiet ,Xfx ,Corsair ,SS + még tuti vlmit kihagytam - rám keresve minden megtalálható.

Új hozzászólás Aktív témák