Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
ohh király, köszi!
mostmár megváltozott a gép is..
i7-860 és egy gtx460as lesz. lesz még egy sata hdd meg 3 usb eszköz. 2 slot rammal.
szerinted elég lesz hozzá? lehet kicsit kicentiztem a 430w-tal...
Köszi![ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
-
karakpecze21
senior tag
Hát igazából a Hipró-nak azt kell mondjam semmi hangja sincs vagy Csak nagyon minimális.
Én is a ctg felé hajlottam, csak beijesztettek, hogy hangos.Viszont ha azt mondod, hogy még a Hipronál is halkabb akkor nem kérdéses.
Tehát akkor a te véleményed szerint megéri azt a durván 4K különbséget.
Akkor a ctg lesz a befutó.
Köszönöm a segítséget és a megerősítést. -
KAMELOT
titán
83% az elég jó.
Egyik oldalon 80% másikon meg 80% feletti hatásfokot írnak.Tehát akkor egy 400W táp is elég a konfighoz amit írtam! Szuper!
Ugyanis én előre gondolkozok. Lehet később egy erősebb kártyát is beléteszek ezért írtam 500W tápot.
Annak a tápnak 85% feletti a hatásfoka és elég jó áron is van. 18 500Ft. Mármint az 500W FSPSzívessen vennék Enermax PRO87+ EPG500AWT 500W Gold tápot aminek a hatásfoka 87-92% csak hát 38 000Ft.
vagy egy Fortron EPSILON 700W 88PLUS SILVER, EPS ami mondjuk olcsóbb 31 000Ft[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
szumo
senior tag
Néztem azt a topikot, de 2005-ös az utolsó bejegyzés. Nem hinném, hogy ott valaki is válaszolna nekem. A többi hasonló topic is ilyesmi cipőben jár. Kellene valaki aki nem csak az elméletéhez ért, ahogy én is, hanem vannak tapasztalatai is.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
szumo
senior tag
S milyen UPS ami nem kvázi-szinusz kimenetű?
pár hozzászólással ezelőtt kérdeztem, pont, csak senki nem válaszolt, UPS-el foglalkozó működő topik meg nem igazán van. Nekem ugye az említett GPS-550A van.
Csak valaki cseszteti a rendszert, és minden este elég kemény áramingadozások vannak vagy 2-3 hete. A routerem, és a monitorok ezt nagyon nem tolerálják.
Az FSP 850-est néztem, de 45 oldal manual átolvasása sem vezetett eredményre, vagy átsiklottam valamin.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
persil
nagyúr
Tehát akkor, ha találnék valami normálisabb 400-450est, az elvinné gond nélkül, ha jól értem.
Ilyen pár ezer forintos kategóriára(10k - ) gondolok elsősorban, , persze, ha ennyiért nincs, akkor kénytelen leszek..Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Isual
veterán
A VGA stimmel, azok tényleg 300W-ot esznek max, húzva.
De a 970 BE teszteknél 270-330W-ot (~300W) eszik terhelve a 3,9-4,1GHz-re húzott Phenom II.
És így már az a 20-50W tartalék nem tudom, hogy mire elég, úgy hogy van még 2 vinyó a rendszerben.
Ha így is azt mondod, hogy elég a TX650 akkor nincs apelláta, azt veszem.Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
MMIX
addikt
A Cooler Master GX-hez szólnék hozzá.
GX 650W RS-650-ACAA-E3 Hard OCP FAILAz a baj, hogy nem minden tesztoldal kaszálja el a CM GX sorozatot. Bár én jobban hiszek a Hardwaresecrets, a JonnyGuru a Hard OCP és a Sweclockers-nek, mint azoknak a tesztoldalaknak amik átengedték ezeket a tápokat a teszten. A JonnyGuru-nak volt egy megismételt tesztje egy GX 750-nel, ami rosszabb eredményű lett, mint az első teszt (lyukas forrasztás és a táp meg is pusztult). Az oldalról levették, azt mondták az első tesztben(ez van az első hsz-ben) kapott már eleget. Ígértek folytatást az ügyben.
-
agemate
addikt
A matrica meg van sérülve, de nincs átszakadva. Sajnos a TT ház pöckei nem gumiból vannak, hanem fémből így jól megkarcolta a tápot és ezzel egy kissé megsérült a matrica is.
Amúgy az Ipon Computernél vettem a tápot, ők milyenek gariztatásnál?Egyébként nem hangosabb a táp, csak most házon kívül vannak az alkatrészek, és a HDD rezegettette be az asztalt és erre a hangra hittem, hogy a táp..
[ Szerkesztve ]
-
Tommi000001
aktív tag
Szia
Phenom II 965 BE
Asus M4N98TD-EVO
XFX 285 GTX BE ( sli lehetőséggel számolva)
2*2 GB DDR3 RAM
2 HDD
2 DVD DRIVE
4 12cm VENTILLÁTORElőre is köszönöm
Üdv
Tomiui.:Inuduljunk ki abból ,hogy 25000HUF -ot ér az a tápegység ,amit most garanciáztatok.Azt még nem tudom ,hogy megjavítják-e vagy levásárolhatom az árát.
Ez lenne a második táp ,amit találtam.
[link][ Szerkesztve ]
"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
hugoo
aktív tag
sziasztok,
Nekem igazából mind1, mit vesztek ahhoz a géphez, de lassan ott tartunk, h legyen 1kW-os, az biztos elég lesz..
Szvsz meg kellene gondolni, hogy egy teszt által kihozott maximális fogyasztási érték nem sokat számít, a 'normál' felhasználásnál nem fog annyit enni a gép. Már csak azért sem, mivel nem fogja egyszerre fullra leterhelni az összes alkatrészt (CPU, 2 VGA stb..).
A minőségi tápok ráadásul attól minőségiek, h a ráírt maximumnál akár magasabb értéket is képesek leadni rövid ideig.
Meg lehetne nézni a gép jelenlegi fogyasztását egy mérővel, átszámolni pl 80%os hatásfokkal a valós értékre és az alapján dönteni. A tápra írt érték nem a konnektorból felvett, hanem a gép felé leadott teljesítmény, ez is lényeges még.üdv
-
atesss
addikt
Komoly cucc ! [link]
Csak hát az ára. [link]
Még dollárból átszámítva is 28e lenne !Többek közt ezért is nézelődöm a 250W vagy azalatti kategóriában...
Egyszer pár hónapja beszéltünk erről priviben, akkor elvileg megigértem, hogy megkérdezem az FSP-t mailben, hogy mi a helyzet a 250W-os Gold tápjukkal, lehet-e valahol kapni a világon.
Aztán elfelejtettem a dolgot
De elvileg valamit te is megkérdeztél, nem ?[ Szerkesztve ]
-
J.Cs.
tag
Bocs hogy nem írtam vissza egyből...
Íme néhány kép, bár sötét volt, blitz-el meg minden fehér lett, így elég gagyi minőség lett a képből, de a lényeg leolvasható a matricáról.
Inter-Tech Sl-500A
Remélem ez segít!
Jha és ha kell még valami kép róla, akkor szívesen kikapom a gépből, és lefényképezem rendes fényviszonyok közt is.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
-
Kvazár
őstag
Igen, tudom...
Csak tudod 29 és 33 között már nem akkora a difi, hogy mindenképpen az olcsóbbat vegyem, ha a drágább a jobb. A többit, ami olcsóbb lett volna, az meg ki lett zárva.
Így már csak az a dilemma nálam CM, vagy Corsair. Az adatok alapján a CM tűnik a jobbnak. Neked mi a véleményed?Eladó cuccaim: -
-
-
Kvazár
őstag
Igen azt elfelejtettem mondani, hogy most enermaxom van, és rendkívül nagyot csalódtam benne, ezért minden hozzá hasonlót kerülnék.
Amit mondtál tápot teljesítményben tuti elég csak épp kapni nem igazán lehet. Vagy pix, vagy az a másik kétséges van még a neten. Valahogy ilyen terméket csak személyesen vennék, és olyan helyen aminek van üzlethelyisége . De, thx.
Esetleg valami más?Eladó cuccaim: -
-
adamkaa777
senior tag
-
-
14adam
addikt
delta szó le maradt
(#2707) Gyuri44 amd-nél pl a cool&quiet intelnél cpu eist. Biosba keresgesd őket vagy még ott a CPU Enhanced Halt (C1E)
(#2708) sagvary akkor nagy eséllyel meg is van a hiba(#2710) psg5 az egy fsp ghn belső ami benne van. Mennyiért jutnál hozzá mert lehet, hogy jobb választás lenne egy fsp apn helyette
[ Szerkesztve ]
-
sagvary
aktív tag
HKC 430 W, 12 cm-es ventis. A pontos tipust most nem tom.
Gigabyte GA-EP43T-USB3 (rev. 1.0), E8500, Geil DDR3-1333 2x2 GB, ASUS ATI RADEON EAH4870 - 512MB, Samsung EcoGreen F2 1,5TB (HD154UI), EcoGreen 1,5TB (HD153WI)
És itt sem fért el egy hsz-ban...
[ Módosította: #65675776 ]
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sNORh
addikt
de ugye a CX400-ban még mindíg seasonic van? vagy már azokban sem? nem lesz cf, max csere egy 6000-es atira, de az sem éhes fajta.. elég jó árban van 11k elég jól hangzik ha még mindig seasonic beles
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Gorneck
legenda
Pedig jó az a link...frissítésre bejött a kép, de akkor próbálom másképp...
Gorneck#1239
-
Dyno
veterán
Ha ők valóban 430W-ost vesznek, aminek pontos megnevezése HP-D4802PWB2 LF vagy HP-D4802PWR2 LF akkor 27A tud a 12V-os ágon ami bőségesen elegendő és 6-8K-ért szuper itt van infó bővebben, 380-asnak árulják a 430-asokat, de az csak PEAK 430W, tehát amit Te linkeltél az 380W-os, annyinak árulják.
-
MomoSinX
aktív tag
Még nincs meg a táp, csak vaterán nézegettem. Egy minőségi 350W-os táp (vagy 400W) is elég lenne sztem nekem. Jó árban tudtok-e ajánlani ilyet? A zajszint engem nemzavar, nekem az fontos hogy stabil legyn. Általában úgy belemerülök a játékba hogy nem figyelek a géphangra. Amúgy most vlmi gagyi 420W os power tápom van, de kikapcsol a gépem 1 idő után játék alatt mivel 1 bovli táp..ráadásul javított. Átkozom a szerelőt aki ezt rakta bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest