Új hozzászólás Aktív témák

• Krissz5435

aktív tag

válasz drahotab #26471 üzenetére

Gondoltam, akkor az csak a gagyi tápok miatt van. Nekem 6850 + 955be együtt fogyaszt 300 wattot furmark + aida stressz teszttel. Ezt meg soha nem éri el rendes állapotban játék alatt. Egyébként, ha olcsó tápot akarsz az nem mindig kifizetődő. Én már jártam úgy nem is egyszer, hogy vettem valamit olcsón(nem táp) és nagyon hamar be is döglött, vagy nem tudta azt amit írtak róla. És ha csak kicsit vettem volna drágábbat akkor már nem dobom ki a pénzt az ablakra. Egyébként szerintem inkább vegyél egy jó tápot drágábban és mellé egy hulladék házat ami rezeg vág meg minden baja van, mert a ház nem oszt nem szoroz a gép életénél, de a táp szarrá viheti az egész konfigot is, és így lesz olcsó tápból drága gépjavíttatás( ha mást nem akkor időbe fog telni).

A ctg 500-ast ajánljuk igen. A Cm-ről nem tudni sokat, mert ez a lite verzió. Még a sharkoon wpm szériáról is több az infó. Használtan, meg nem tudom megéri-e venni ctg-t. Esetleg még legalább fél év garival és mondjuk 8-9kért vagy olcsóbban.

[ Szerkesztve ]

"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."

Új hozzászólás Aktív témák