Hirdetés
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
Az első 2 az túlméretezett a gépedhez. (Feltéve, ha jól van feltűntetve az adataidnál.)
Inkább Corsair VX450-et javaslok, annak is hosszúak a kábelei.Szerk.: Ez még halkabb is az 550-esnél, mert Seasonic beles, viszont az 550-es az CWT.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
14adam
addikt
Vegyél kábel hosszabítót,lehet 4pinhez is és atx csatihoz is.Computermode-on van
-
14adam
addikt
Kicsit megkönnyítem a dolgod,és mások dolgát az Ocz-s tápokkal kapcsoltaban
* OEM: Channel Well (CWT)
ModXStream Pro OCZ400MXSP ~31A
StealthXStream OCZ400SXS ~31A
* OEM: Topower---->felejtős
Modstream OCZ45012U ~26A
Modstream OCZ52012U ~28A
Powerstream OCZ420ADJ ~30A
Powerstream OCZ470ADJ ~33A
Powerstream OCZ520ADJ ~33A
Powerstream OCZ600ADJ ~NG
Powerstream OCZ520ADJSLI ~33A
Powerstream OCZ600ADJSLI ~35A
* OEM: Sirtec
ModXStream Pro OCZ500MXSP ~36A
ModXStream Pro OCZ600MXSP ~42A
ModXStream Pro OCZ700MXSP ~46A
* OEM: FSP Group
ModXStream OCZ780MXS ~60A
ModXStream OCZ900MXS ~70A
StealthXStream OCZ500SXS ~34A
StealthXStream OCZ600SXS ~44A
GameXStream OCZ600GXSSLI ~44A
GameXStream OCZ700GXSSLI ~50A
GameXStream OCZ850GXSSLI ~64A
GameXStream OCZ1010GXSSLI ~72A
* OEM: 3Y Power--->A fenetudja,hogy milyen minőség ,ha valaki tudja azt megkérném,hogy írja le,mert még egyszerse halottam róla
EvoStream OCZ600EVOSLI ~40A
EvoStream OCZ720EVOSLI ~50A
ProXStream OCZ1000PXS ~70A
* OEM: Impervio ---->Nagyon jó,Enermax kezdi felvásárolni
Fatal1ty OCZ700FTY ~56A
EliteXStream OCZ800EXS ~62A
EliteXStream OCZ1000EXS ~80A[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
Hát igen! Itt a bibi! Nem nagyon lehet találni...
De ez érdekes hogy egy gyártó terméke drágább, mint az a termék, ahova bedolgozik....
Ez fordítva szokott lenni...Pl: Autóüveg Pilkington rengeteg autógyárnak gyártja a szélvédőket. Konkrétan tudom, hogy egy 2006-os Ford fiesta hátsó szélvédő 30K a Pilkingtonnál... Ha ezt egy Ford szervízben akarmom megvenni az ár duplázódik, és mindössze annyi a különbség, hogy a Pilkington felirat mellé a szélvédő sarkában, került egy Ford logó is!!!!
Nah ebből csak azt akartam kihozni, hogy az enermax (pilkington), így annak kellene olcsóbbnak lennie a sapphire-nál...(Ford) És nekem ez volt gyanús, hogy miben lehet butább a sapphire táp...
Egy különbséget felfedeztem a sapphire honlapján: Az ő enermax "koppintott" tápjuk
"csak" 80Plus minősítésű, míg az enermax 80PLus Bronz.... akkor ez elírás, vagy a sapphire egy kicsit butább...???Bogyorisz
-
Dyno
veterán
lehetséges hogy egy kicsit butább de nem tartom valószinűnek....
Hagyjátok már ezt a butább kijelentést!Ez nem egy VGA amiről aztán kiderül hogy kevesebb SP kisebb óra jel....stb.
Ez egy táp FSP400GLN is drágább a giga suberb 460W-nél pedig egy az egyben ugyan az a két táp.Fentebb írtam a SS-re is példát Corsair olcsóbb mint az SS Retail tápjai.Ez egy az egyben Enermax.(#41055) ceaser: Esetleg itt bazárba nézz szét hátha valaki betudja neked szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
-
Tothgera30
Ármester
Eddig nekem sem, de most nagyon megtetszett! Neked felfelé, vagy lefelé van fordítva a házban? Illetve mintha azt írtad volna hogy a tiéd fehér ledes, és akkor piros ledeset is lehet rendelni? Képeket tudnál a tápról küldeni beszerelt állapotban? De például itt is vörös ventit ír a táphoz!
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Locutus
veterán
Piros ledekről kizárólag az előzetes hírekben volt szó, tesztekben már sehol sem láttam.
A tesztekben néhol kékesnek tűnnek a ledek, de fehérek azok is, mint ahogy az enyémben is.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Nem basz egy öltést se, ahogy mondani szokták
Ettől nem látni a házban jobban (fölötte vannak a PCI kártyák, meg a VGA is), illetve a tápba bele sem látni sokkal jobban. Amit jól látni, hogy mennyire forog a venti, aztán ennyi
Zárt házból amúgy is max hátrafelé szűrődik ki valamennyi a fehér fényéből.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
abéla
senior tag
mondjuk a konfigodnak elég egy pro82+ 385-ös is...
jja akkor lehet kell, főleg 2-3 év múlva ki tudja mi lesz, engem is hülyének néztek 4 éve amikor 450-es tápot vettem (bár 2k-val volt drágább a 400-nál), persze lehet jogosan mert csak most kell cserélni nagyobbra, de legalább nem a teljesítőképességének határán hajtottam és szerintem ez is szempont...[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Locutus
veterán
Én felfelé raktam a sapphiret
A stackerben is van alatta rácsos rész, nade azt én nem láttam jónak...
a.) lószar levegőt se szívna a porszűrőn át, úgy hogy csak fél centi légrés van alatta...
b.) porszűrő nélkül meg porcicát szívna fel folyton...Ha meg felfelé van a ventije, akkor az mit zavar? Semmitse. Szépen húzza kifelé a porvédett levegőt a házból ez is. (kemény 502 RPM-en)
-
Locutus
veterán
Nekem egy Stackerem van, ebben az össze befelé fújó venti porszűrős
Kb ha évente kinyitom egyszer a házat, porszívózni, de akkor sincs különösebben por bent.Viszont el tudok képzelni olyan házat, amiben alul nem is lehet válogatni, hogy hogy teszed be a tápot. Mivel ugye a tápok hátulján nem szimmetrikusan vannak a csavarok. Szóval a Stacker szerencsés helyzet, mert a hátlemez is kivehető, és megfordítható, ezáltal tud felfelé is állni a táp ventije... máskülönben csak lefelé lenne beszerelhető.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs