Hirdetés
Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz TomiLi #41051 üzenetére
"csak" 80Plus minősítésű, míg az enermax 80PLus Bronz.... akkor ez elírás, vagy a sapphire egy kicsit butább...???
Nincs olyan hogy butább.
De nézel egy tesztet az Enermaxéról meg a Sapphireról és stimmelni fog a bél.ui:SS valamelyik Reatil tápja is Bronzot kapott, CX400-ban pedig ugyan az a bél van mégse kapott.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
két helyen találtam ide haza...eggyik eg ne kedvelt vebáruház, másikat egy nekem ismeretlen nevű számtechbolt....(argep.hu-ban találtam)
persze abban is van avalmi amit e mondasz, de nézelődtem olvasgattam, megnéztem a két ápot szét kapva de semmi különbséget nem találtam köztük belső terén
lehetséges hogy egy kicsit butább de nem tartom valószinűnek....szóval ha tudok szerezni akkor én bevállalom majd ha lesz manim.....
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
dwelablack
tag
Sziasztok.
Tudom, hogy a topik a melyik tápegységet VEGYEM, de én most elsősorban tanácsot szeretnék kérni:
asus p5b, e8200, 4gb/1066, gigi 4870/512, +1vinyau.
És ami a kérdés:
Ezután a teszt után szabad feltételeznem azt, hogy a 450-es M-tech tápom elég a konfighoz?Furmark, GTA4, Vantage simán-simán megy ha sokat terhelem akkor kezd picit melegebb levegőt fújni a táp. CPU-m is emeltfeszen jár.
Elég patt helyzet, mert ha tápot is cserélnem kell, akkor mindegy lett volna, ha 5770-et teszek a gépembe, az kevesebbet eszik, és árban ugyanott vagyok mint a 4870+táp.
Aki érti a dilemmámat légyszi írjon valami okosat, az észnélküli "kukábavele" szöveget mellőzzük pls.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest