Hirdetés
Aktív témák
-
Kombat
őstag
válasz attiati #38616 üzenetére
Szoftveres mérés nem mérés, tehát a látott értékek nem valósak.
Mindazonáltal valószínűleg a táp lehet a ludas a fagyásokban.
Nem látom a nevét rendesen, de valami nagyon noname táp, ráadásul gondolom jó régi is...
Ha nem akarod, hogy valami elszálljon a gépben, akkor nagyon ajánlott a csere. -
venember83
nagyúr
válasz attiati #38621 üzenetére
Ez a táp régi konstrukció, meg különben is elég kétes minőségűnek tűnik. Javasolt valami olcsóbb minőségi táp beszerzése. Különben az ATX szabvány 5 százalékos "feszültségingadozást" engedélyez, amennyivel ennél nagyobb mértékben változik a feszültség, arra nincsenek felkészítve a számítógép alkatrészei, ezért ez fagyásokhoz, leállásokhoz és/vagy az alkatrészek károsodásához vezethet.
Kieg.: Ajánlott tápok az első hsz-ben. A gépednek egy minőségi háromszáz wattos táp már bőven elégséges.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz attiati #38638 üzenetére
a hsz másik felére tudnátok még tanácsot?:
"Ha a későbbiekben szeretném bővíteni egy 4850/5750 gpuval + Phenom X4 vagy annak megfelelő intelre, akkor a chicony még elvinné? (tunning nélkül)"
köszi mindenkinek az eddigi tanácsokat, nem tudom mi lenne velem ph nélkül
vzsryl Ipon honlapján azt írják, hogy CRG
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
-
Blaze71
őstag
válasz attiati #38673 üzenetére
Elbírja az 5750-et a Phenom-II-vel együtt. Az 5750 fogyasztása nem éri el a 100 W-ot, vagy ha igen, akkor éppen csak fölötte van. Akkor meg max 8-9 A-t kér. A Phenom-II meg vagy 124, vagy 140 W, ami megint csak 10-12 A. Marad még a többi cuccnak is kraft. Az OEM elvileg a zacsis kivitel.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
kjany
tag
válasz attiati #38673 üzenetére
A Juvénál még mindig annyiba kerül (igaz nagyker.)
Sőt megjelent egy olcsóbb változat, ezzel választ is kapsz az utolsó kérdésedre Az OEM kiszerelés, csak egy szimpla zacskós csomagolás, sőt tápoknál rendszerint még zacskó sem jár.
Ennél a cuccnál van még egy lényeges különbség, ha a képeknek hinni lehet az OEM nem is fekete: Chicony Hipro 430W - Chicony Hipro 430W OEM.
A ventiről sajnos bővebbet nem tudok, mivel a rácson keresztül semmit nem látok, egy biztos nem a hangos kategóriába tartozik, amivel itthon össze tudom hasonlítani az egy Chieftec ATX-410-212, ennél én halkabbnak találom, a másik egy ZM360B-APS, hát ennél egy kissé hangosabb, de egyáltalán nem bántóan (bár a Zalmannál halkabb táppal még én nem találkoztam)
A +5V -on 14A egy normál konfignál szerintem bőven elég kell legyen, de ebben a témában én is kíváncsi lennék az igazán szakértők véleményére.
A tápkapcsoló valóban akkor szerencsés, ha naponta többször szerelsz ki-be cuccokat a gépedbe, mivel egy remegő kézzel elbénázott 220 -as tápkábel csatlakoztatás veszélyes lehet.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz attiati #38781 üzenetére
Valszeg mert bootoláskor, ugye hirtelen kap egy "löketet" a táp, vagy még arra tippelek hogy a kondiknak kell bemelegedniük a tápban, mindegy én nem találgatok, én azt mondom veszel egy normális tápot, amiket korábban ajánlottunk max 8-10K-ból emg vagy és a jövőben nem lesz problémád tápügyben még egy jó ideg.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz attiati #39299 üzenetére
Nekem xp alatt, mikor megy a csík, akkor az utóbbi időben 5-ből 4x a csík közepén kifagy a rendszer. Aztán ha nagy nehezen mégis betölt az xp, akkor onnan már megy akár 1 hétig is. HD sentinel szerint folyamatosan romlik a hdd-m állapota. Már csak 61%-os volt, mikor hagytam a francba, mert új gép lesz, így megy a polcra a hdd. De xp alatt ha jól emlékszem egyszer sem fagyott ki, csak indításkor. Szóval lehet ott is a hdd a rossz.
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz attiati #49009 üzenetére
Chicony?
Az összes ágán max egyszerre egy pillanatra valahol a gyár sötétjében leadhatott 430 W-ot, de akkor már a nagymami pészmékerét is mellé tették, illetve hozzáadták az adatokhoz.
Elvileg 380-at ad le stabilan, de azt is csak a mesében. És a mesében sem hiszem, h stabilan...Én ilyen noname tápokkal egyébként nem is foglalkoznék...
Tegyél hozzá pár ezer Ft-ot és vegyél egy normálisat. Ha meg nincs pénzed, akkor is normálisat csak legfeljebb apróból...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs