Hirdetés
Aktív témák
-
kjany
tag
Bocs !
A második link nem mutatja a lényeget.
Szóval a honlapon WHERE TO BUY, majd a térképen EUROPE, a felsorolt országok között értelemszerüen HUNGARY....és megkapod a Pixel Rendszerház nevü boltot.
Én a helyedben ott érdeklődnék. -
atesss
addikt
Hát gondolom, hogy nem szünt meg, mert én tegnap délután hívtam fel pár helyet, de nem volt épp haverom közelében (ahova még lett volna épp akkor ideje elmenni), úgyhogy nem vette meg.
De kiderült szerencse is, hogy akkor nem vette meg, mert lehethogy mégis lehet kapni FSP-350-60GLN-t, ami jobb lenne.De valamiben igazad lehet !
A moddingcomputert felhívtam, nem volt nekik raktáron, de aztmondta, hogy van 2 féle FSP 350W-os PNF a listájukban !
Az egyiknek a nevében benne volt valami plusz is, hosszabb neve volt, és 6000 helyett asszem 9000be került. De arra rákérdeztem külön újra, az biztos hogy PNF szerepelt a nevében ugyanúgy.
Akár hívd föl őket te is... -
attiati
veterán
Most már jó 10%-kal többe kerül sajnos.
Mennyiben zavar a tápkapcsoló (gondolom csak szerelgetésnél)Az az 5V-os ág nem kevés?
Milyen venti lehet rajta?Illetve szerintetek ez a táp elbír egy négymagos Phenomot egy 5750-es videókártyával tunning nélkül a 2*16A-es 12V-os ágával?
Köszi szépen a beszámolót!
Ja és van OEM és nem OEM verzió, mi a különbség köztük?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül