- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
attiati
veterán
Most már jó 10%-kal többe kerül sajnos.
Mennyiben zavar a tápkapcsoló (gondolom csak szerelgetésnél)Az az 5V-os ág nem kevés?
Milyen venti lehet rajta?Illetve szerintetek ez a táp elbír egy négymagos Phenomot egy 5750-es videókártyával tunning nélkül a 2*16A-es 12V-os ágával?
Köszi szépen a beszámolót!
Ja és van OEM és nem OEM verzió, mi a különbség köztük? -
atesss
addikt
Hát gondolom, hogy nem szünt meg, mert én tegnap délután hívtam fel pár helyet, de nem volt épp haverom közelében (ahova még lett volna épp akkor ideje elmenni), úgyhogy nem vette meg.
De kiderült szerencse is, hogy akkor nem vette meg, mert lehethogy mégis lehet kapni FSP-350-60GLN-t, ami jobb lenne.De valamiben igazad lehet !
A moddingcomputert felhívtam, nem volt nekik raktáron, de aztmondta, hogy van 2 féle FSP 350W-os PNF a listájukban !
Az egyiknek a nevében benne volt valami plusz is, hosszabb neve volt, és 6000 helyett asszem 9000be került. De arra rákérdeztem külön újra, az biztos hogy PNF szerepelt a nevében ugyanúgy.
Akár hívd föl őket te is... -
kjany
tag
Bocs !
A második link nem mutatja a lényeget.
Szóval a honlapon WHERE TO BUY, majd a térképen EUROPE, a felsorolt országok között értelemszerüen HUNGARY....és megkapod a Pixel Rendszerház nevü boltot.
Én a helyedben ott érdeklődnék.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest