Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
14adam
addikt
válasz mrbig25 #47069 üzenetére
Fsp everest, corsair hx,
enermax liberty eco amit nagyon ajánlok,mert olcsó és nagyon megbítható(#47070) jeni: az a TT valami vicc akart lenni? Megbízható bele van,de akkor is azért a 75%-os hatásfok már nagyon gagyinak számít és az 550-es tápjuk 430w-t tud csak leadni 12v-n.Ahoz képest,hogy modu tápot keres jól összeszedted a nem modus tápokat
-
jeni
félisten
válasz mrbig25 #47071 üzenetére
A budapesti címek,a vidékieket nem ismerem
coolshop 3év garival
Lambdacomputer 5év garival(Kispesten az Üllői úthoz közel)
Pc Land 5év garival(Angyalföldön a Lehel úttal párhuzamos)
DigitalTrend 5év garival(Nyugatinál Váci úttal párhuzamosan)[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz mrbig25 #47069 üzenetére
CoolerMaster Silent Pro M500 újként ennél nincs olcsóbb,bár az FSP tápnál nem tudom mi az alja a modulárisnál.
Egyéb alternatíva ha nem modulárisat veszel hanem Corsair VX450/550,TX650
Használtan garisat kapsz már az aprón(előfordulnak olyanok)
pl.:Thermaltake modus táp
nem modus de jó tápok:
1.Corsair VX550
2.Chiftec 600-14cs[ Szerkesztve ]
-
-
F_Zolee
veterán
válasz mrbig25 #46333 üzenetére
De azt hozzá kell tennem, hogy csak olyat tudok nézni ami a bolt kínálatában van. Szóval nem megyek sokra ezekkel. A kedves bolt neve Ip-vel kezdődik, a többit már gondolom ki tudjátok találni. 15k magasságig vennék de elég szűkös a kínálat ott ezen az áron a minőséget is nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz mrbig25 #46251 üzenetére
Ma hozzájutottam egy fsp 400 60 apn hez, 8600 ér. a mostani áremelkedésekhez képest sztem egész jó ár, korrekt belsővel, jó hatásfokkal, és sztem nem zajos. Nem hangosabb mint a régi codegány amire rá volt írva hogy PFC... persze...
Milyen progival lehet megnézni a feszültségértékeket?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
RAVEN59
tag
válasz mrbig25 #46254 üzenetére
Nem akarnék chieftech-et venni inkább mást ha lehet,nem a variáció csak rossz a tapasztalatom ezzel a táppal van egy 460-as ami hangos is volt és be is halt 21 k-ért vettem.Bezörgősödött a ventije is hamar komolyan mondom.A haverjaim meg istenitették ezeket a tápokat.Lehet nekem van ilyen szerencsém?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz mrbig25 #46248 üzenetére
Asus P5ld2se
Intel P4 3.0ghz prescott
ati x1300 pro vidkari
Samsung vinyó, dvd íróDe szeretném a közeljövőben lecserélni egy új am3 as lapra, PhenomII x2 64 555 re. valamilyen Asus m4 es lap, 2x2 giga 1333 as ram, 5770 vagy 5750 es vidkarira.
ezt is elbírná? a ph! tesztje szerint igen
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Krisinto
őstag
válasz mrbig25 #44884 üzenetére
Én személy szerint ezeket ajánlom:
Corsair VX450
FSP FSP500-60APN 85+ 500W
GIGABYTE Superb 460W (ez kicsit kilóg a sorból,de a célnak megfelel,és megbízható is)
COOLERMASTER RS550-ACAAE3-EU (új táp,jó áron van,85%-os hatásfok,nem lehet rossz)De az összes közül a Corsair,FSP szerintem a legjobb
chaplin
Szerintem elég az a 700w,ha nem akarsz CF-et,de ha teheted akkor garanciálisra mindig megéri lecserélni[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz mrbig25 #44053 üzenetére
A Pro 80+ minősítést kapot míg a Bronze-nak 85% fölött van a hatásfoka.Csak ennyi a különbség a két táp között.Megéri azt a +3k-t a Bronze
czky: kérdezd meg az Ipon-t.Régen ők is árultak,vagyis úgy rémlik.Hátha rendelésre tudnak hozni. Mire elég 400w !?
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz mrbig25 #43868 üzenetére
Üdv!
A Bluestorm Bronze hatásfoka jó 5%-al magasabb, halkabb, és jobban passzol a teljesítménye az általad leírt konfighoz. Én mindenképp azt javaslom.
(#43876) gepetto86: A boltosoknak jobban megéri a nagyobb ráírt teljesítményű tápot eladni, mert nagyobb rajta a hasznuk. Mondjuk ha bekrepál, és visszahozzák, akkor már más tészta...
Itt láthatod a VGA-k fogyasztását. Egy felső kategóriás, 1GPU-s VGA is megáll kb. 200W-nál, de tudtommal Te valamilyen középkategóriásra pályázol, ami bőven megelégszik 150W-al is. Tehát egy minőségi 400W-osat javaslok, pl: FSP 400-60APN, FSP 400-60GHN.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Salvador20
őstag
-
nyunyu
félisten
válasz mrbig25 #31630 üzenetére
nem a témához kapcsolódik, de Gigabyte GA-EG45M-UD2H lapot honnan veszel??
1-2 hete nezegettem Ramiris arlistat, azon volt...
Hmm, most mar csak EG45-DS2H van.
Mindegy, ugysem birtam rajonni Giga weblapja alapjan, hogy miben ter el a ket lap...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- XPEnology
- Autós topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- LEGO klub