Hirdetés
Aktív témák
-
Salvador20
őstag
bocsánat ha valakit megsértettem
[ Szerkesztve ]
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
Salvador20
őstag
válasz Salvador20 #31750 üzenetére
egyébként annyit hozzátennék, hogy amig a gyári ventije volt bent a chieftec-emnek, zúgott hangosan, mint az őrült, de a hátulján gyengén nyomta ki a levegőt, mióta viszont a noctua van, sokkal jobban áramlik a levegő. Kevés vagy sem a noctua, én ezért cseréltem le a gyárit.
-
Salvador20
őstag
nagyon szép halk és 1298 és 1330 között pörög "0-24".
A konnektori watt mérőm nem tudom mennyire megbízható, de az nyugalmi állapotban 210-240W, "nagyon" terhelve, amit eddig láttam az 430W volt, de az még a 88gts-el, nem pedig a radeonnal (ezzel 380W volt a legmagasabb mért érték). az még éppen 80% alatt van, nem tudom akinél följött a téma milyen tápja van.
De maradhatunk annyiban, hogy egy átlag usernek jó az 1300-as noctua ár-érték/db-légszállítás arányban, egy átlag tápba? Nem egy agyonterhelt rendszerbe(mondjuk én inkább azt látom, hogy mindenki inkább 300W-al többet vesz, minthogy véletlen kevés legyen.)Egyébként talán másodjára járok ebben a topicban, úgyhogy most akkor velem is kibeszéltük a témát
[ Szerkesztve ]
-
Salvador20
őstag
válasz Salvador20 #31736 üzenetére
ja az lemaradt, mert ez a /perc, ha kiszámoltad, utána még X60
-
Salvador20
őstag
nem, fordítva.....
mostmár megtaláltam én is[I]CFM - m3/perc átváltás
Problémát jelent ventillátor választáskor, hogy más mértékegységben vannak megadva a légszállítás adatok? Akkor ez kell neked. Egyszerű a képlet: 1 CFM = 0,028316846592 m3/perc
[/I][ Szerkesztve ]
-
-
Salvador20
őstag
válasz Salvador20 #31705 üzenetére
ja egyébként a zalmannak meg így néz ki a zajszintje:
Speed Silent Mode 1,250rpm ± 30 % Normal Mode 2,800rpm ± 10 %
Noise Level Silent Mode 19.5dBA ± 10% Normal Mode 35dBA ± 10%az enyém pedig le van lassítva 900-ra 1250 helyett, ami valszeg a 19.5 dbA-nál is kevesebb zajt csinál
Meggyőztelek?Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
Salvador20
őstag
én az ilyen problémát úgy oldottam meg(chieftec), hogy lehajszárítóztam a garipapírt, szétcsavaroztam a tápot, kioperáltam a gyári ventit, vettem helyette egy noctua ventit, a kábelét pedig kivezettem, ott, ahol a 24 tűs cucc jön ki, és kész is, csavarok, garipapír vissza.
-
Salvador20
őstag
-
Salvador20
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen mini gépes rendszerhez:
Gigabyte GA-EG45M-UD2H
Core 2 Duo Q9650
Nvidia GTX 295
WD raptor 300Gb
WD 1TB 32mb X2
Xonar Essence stx
scythe S-flex 92mm
scythe mini kaze 60mm X3
Scythe Shuriken 12cm ventivel
2db SATA-s dvd írószeretnék egy Thermaltake toughpower qfan-os tápot venni, de fogalmam sincs mi mennyit fogyaszt a gépbe. Az lenne a kérdésem, hogy elég ehhez a kisebb 650-es táp?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OpenMediaVault
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest