Hirdetés
Aktív témák
-
parker75
tag
válasz syberia #42335 üzenetére
Köszi a választ!
De nem elavult táp ez már? FSP400-60apn?
Gondolok arra ,hogy 2010 -ben már nincsenek jobb 400w-os tápok?( hatásfok-hang -megbízhatóság)
Persze ebben az árban? ( most néztem az ipo[link]nba 7550ft-- mondjuk ez tényleg
verhetetlen ár -értékaránynak bizonyul.) -
bartucc
addikt
válasz syberia #42736 üzenetére
A PNF azért alapból is jobban pörög mint a PAF, mert rossz a hatásfoka. Ezért is lett meleg később.
Szerk: Azért később felhangosodik rendesen. (200W+ körülre gondolok)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz syberia #42742 üzenetére
Nem vehető kategória a Mercury, kuka inkább.
garfield-r: nem igazán ajánlható táp, Kecskemét környéki vagy? Akkor tudok mondani jobbat, ennél olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
vzsryl
nagyúr
válasz syberia #43403 üzenetére
A PNF és PAF között van egy jókora hatásfok különbség is, tehát ez a tapasztalat nem igazán bizonyítja az igazamat. De az AC-s példám, vagy az Enermax ECO80+ halksága már eléggé mérvadó. Az ECO80+-nak 12cm-es ventije van, de még a magasabb hatásfokú PRO82+-nál is halkabb a különleges (meghajlított) ventilátora miatt.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
moha21
veterán
válasz syberia #43409 üzenetére
Mivel jó a transzformátorból "megy" az áram kifele így nyilván van, de ha primer köri gond van ( értsd fázis kerül valahova ahova nem kellene ) akkor nincs. De esetek legnagyobb százaléka nem trafóhiba csak maximum közvetetten.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Zolás
addikt
válasz syberia #45864 üzenetére
Fullterhelésnél mennyire hangos a venti?
Milyen szüröt tettél a táp alá? Mintha megtelt volna olyan telinek tünikCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Clapaucius
tag
válasz syberia #45903 üzenetére
Nem a kártya miatt nem indul.
Ki próbáltuk 2 másik géppel, teljesen más konfig mind a 3 gép.
Áttettünk az én gépemből mindent egy másik alaplapba és elindította gond nélkül (4890-el is)
+ még a 3650 es kártyámnál adta meg magát. Működött rendesen régebben.szóval...kizárásos alapon csak az alaplapom lehet.
Ilyennel még nem találkoztam, hogy kizárólag egy alaplapon hibás (amin sokáig működött)
....
-
d@minator
addikt
válasz syberia #46079 üzenetére
Szia! Ha visszaolvasol leírtam, hogy az FSP 400APN-ből egy szál 12V-os vezeték jön ki két molex csatlakozóval. Erre nem biztos, hogy rá kellene kötni egy HD4850-et.
Ráadásul a kábel nem 18AWG hanem a még vékonyabb 20AWG. Hogy pontosan hány ampert lehet ezen vinni egyszer valaki leírta talán Stol vagy Dyno kolléga.Szóval szerintem ez a táp nem alkalmas ilyen VGA-hoz. Gyakorlatban azonban működik a dolog (meddig?), mert most is egy 4870-et hajtok róla.
Valaki megerősíthetne, mert nem akarok hülyeségeket leírni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest