- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
Devid_81 #35261 üzenetére
Elvileg egy Delta beles jószággal állsz szemben, 3 db 12V-os ággal, 2x22, és egy 25A-ossal, ami tuningnál jókat sejtet
A hangjára kíváncsi lennék, mivel a Delta nem szokott halk lenni, az Antec viszont (legalábbis a házai) eléggé csendre gyúrtak. A Delta bél miatt meg kváziszinuszos UPS-sel...hát, vagy megy, vagy nem, de ált. a vagy nem szokott bejönni.
Ennyi pénzért jó vétel volt szvsz
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Devid_81 #35219 üzenetére
Igen, az FSP-t ismerem, az itthoni régi p4esemben egy 200w-os fsp dorombol
Csak gondoltam megkérdezem, hogy az a 400w-os fsp elég lesz-e annak a konfignak? A probléma az volt, hogy a HKC-t nem ismertem, megnéztem az első hsz-t és ott meg sehol nem volt említve, se a rossz se a jó tápok között.Amúgy az mit jelent ha a PFC aktív vagy passzív?
-
stol
addikt
válasz
Devid_81 #32716 üzenetére
Legfőbb szervizes főnök, netszolgáltatási admin és néhanapján eladó is.
A főnököm nem beosztottnak tekint rám, hanem kollégaként
A mostani céghez az Ő meghívásukra mentem át.Tulaja nem lennék, ha ajánlanák se, mostanában örülünk, ha 0-n vagyunk, konkurensek meg már rég -ba
-
Dyno
veterán
válasz
Devid_81 #32685 üzenetére
Ezért írtam, hogy VX450, egy ágas, de ha nem lenne az akkor is elég lenne az egy ágán lévő 18A@240W, de ugye a Corsair levette a korlátot így 33A-t tud leadni ami 396W.
Továbbá HDD-k főleg manapság alig eszik emg a 10W-t,ODD-k meg ha írsz vele akkor 20W-t, átlag 1000-1200RPM-en pörgő 12centis ventik meg 1,5-2W-t zabálnak, 25centis 500-600rpm-es ventik már megesznek 4-5W-t is, de szerintem ezektől nem fog kiakadni egy normális táp, főleg ha mindegyiket egyszerre terhelnéd le, ami szinte lehetetlen hogy bekövetkezzen, mert szerintem nem másol vinyóról vinyóra az ember, mellette ír 2ODD-ben DVD-t, közben futtat orthost, szörösfánkot......ha meg még is akkor is PEAK terhelésen kibírja szolgálni a táp a gépet, mert tutira nem napokra terheled le így a gépedet nonstop. -
Dyno
veterán
válasz
Devid_81 #32683 üzenetére
Vitatkozik a fene.....legyen igazatok és méretezzetek túl, de ésszel, továbbá nem mindegy hogy 450-es csifi vagy corsair vagy enermax, na mindegy.....
Legyen csak rajtta nagyobb szám.....szerk:Akkor ezek szerint alaptalanok a PH-s tesztek, meg az összes tesztoldal tesztje, na legalább már ezt is tudja az ember.
-
Dyno
veterán
válasz
Devid_81 #32678 üzenetére
Tápot nem cserélsz minden nap, nem árt kicsit előre nézni.
Tudom, hogy mennyit eszik egy átlag, vagy egy gamer konfig.Akkor hová kell 650w?Láthatod 228W!Ha betsz mégegyet és jobban meghúzza a proci akkor is beéri a gép 400W-al.
Az lett volna hülyeség ha a HKC-re beszélem rá, és nem pedig egy túlméretezett tápra
Két véglet?HKC vagy túlméretezés?NEm igazán értem ezt....köztes út?
(#32677) vzsryl :Ha minden igaz Topower beles, de egy UL számmal biztosabbra tudnám mondani.....Topower nem igazán viszi el a gépet, inkább csak nem adja le azt ami rávan írva, ergo szar, de azért nem egy Huntkey bél.....
-
Dyno
veterán
válasz
Devid_81 #18485 üzenetére
Lehet hogy jól jönne a nagyobb táp, de amit elöttem szólók ajánlotttak nagyon is minőségi táp, ha nem hiiszed akkor használd légy oly szíves a keresőt és minden kérdésedre részletes választ kapsz.
Konfighoz meg elég lenne a 350-es FSP.6K-ért meg nagyon jó választás.Nincs is jobb ennyi.
-
Traxx
őstag
válasz
Devid_81 #18481 üzenetére
Márpedig ez lényegében Codegen minőség. Ha jelölve van rajta, hogy FSP beles, akkor jó...de ahogy látom, ezen nincs.
Vegyél inkább egy ilyet. Ezerszer jobban jársz, azt az 1300 ft-ot meg szerintem hozzá tudod csapni. Bár konfigot nem írtál, hogy mihez kéne, de igen, ez a 350-es FSP erősebb, mint az 500-asnak csúfolt Modecom.
roller1015: az említett FSP-t megkapnád a Giga Superb 460W személyében. A belső lényegében ugyanaz, csak olcsóbb, meg talán a ventije lehet más. Hangban nem tudom, hogy áll, az viszont tuti, hogy a Chifikre ilyen téren volt már nem egy panasz. És igen, erősebb lenne a Giga.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- gerner1
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari