- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
Aktív témák
-
14adam
addikt
-
Dyno
veterán
Csak a proci van tuningolva, ha csak Prime-ot futattok akkor 11.80V-ra esik
Elöször is értsd meg hogy nem mérőműszer az everest, ergo semmis amit ki ír.
Ha csaka furmarkot índítod el akkor micsinál?
Arra tippelek mint amit írt a kolléga előttem.Valszeg a túláramvédelme kapcsolbe a tápnak, emelett meg megemlíteném, hogy irreálisan terheli a furmark vagy a gpu caps view a kártyákat, ergo játék alatt sosem fogsz vele ilyet elérni.
Magyarán ebből kár kiindulni.(#42648) fauv : NEm fogja, de elöbb ketten is leírták.
-
lsc
nagyúr
A 280 kérhet max 250 W-ot [link], a proci a többi cuccal együtt 170-et [link], a linkelt tesztben meg a táp a 12 Vos ágán 360 W-ot tud. Nem hiszem hogy sokáig bírná.
Mod Gorneck23: Ez nem hívőség kérdése, még egyszer gyere és hallgasd meg, semmit nem hallani. Ráadásul eddig nem láttam panaszt hogy zajosnak mondanák, a cx 400 pl már nem sikerült, azt nem egyszer annak írják.
-
-
vzsryl
nagyúr
Már a 2db GTX280 túlterhelné a 12V-os ágát, tehát a teljes konfighoz nagyon kevés lenne az a táp. Min. Corsair TX650-et vagy Chieftec CFT650-et javaslok. A Te CM-ed Acbel beles és csak 408W-ot tud leadni 12V-on. A GTX280 maximum 250W-ot fogyaszt, amit biztosan el is érsz ha feszt emelve tuningolod.
-
Dyno
veterán
de akkor sem szabad egy VX450-et és CM Silent Pro 850-et vagy Corsair HX750-et összehasonlítani,
Nézd már meg hogy miért hoztam fel példának.....
Mármint itt arra gondolok hogy gyártón belül is szerelhetik a VX450-et gyengébb alkatrészekkel,
Ezt írtam le korábban....ezért példáloztam a 570W-os tesztjével a VX450-nek.
mert ugye ezt a tápot nem igazán az extrémebb userhez vagy gépekhez tervezik hanem azoknak akik kicsi pénzért jó tápot akarnak venni és nem húzzák szénné a gépjüket.
Hát 18K-ért nem igazán olcsó, továbbá ezzel is lehet szénné tuningolni, csak nem sli/cf+ orbitális quad tuninghoz való.
Úgy gondolom hogy ilyen teljesítményű és árú tápegységeknél nem hiszem hogy kicentizik a dolgokat most itt a CM-re gondolok
Hát végülis a 1,5KW-os TT-ben is ugyan az a 1KW-os CWT bél van mint az 1KW-os TT-ben és ezek mint belevernek a 45-50K-ba.
De végülis vedd a CM-t mellé fogni nem fogsz, kicsit igényesebb is mint a Corsair, csak leht azért vagyok előitéletes, mert tápok terén egyik gyártó sem a "szemem fény" , bár leginkább a Corsair nem.
(#37936) Chaser: Hát végülis, igazad lehet, elnézve a belsőket, meg az abaj hogy mindig az Acbelel keverem az Enhancet, köszönhetően annak, hogy ritka nálunk.
(#37938) bobababa: Ha már ennyit szonsz rá akkor Corsair CX400.
-
Dyno
veterán
Ennek az áráért már megkapod az Enermax Modu82+ 525W-ost is, vagy mihez nem lenne elég?
(#36359) Zoli1222 :CWT beles nem igazán szoktak zizegni, 20K-ért elég jó.
(#36363) fgabo:Hát kockázatos gari nélkül, persze attól függ mennyit kérnek érte?
De amúgy mihez kell ekkora táp? -
d@minator
addikt
Hang: az nem sok van neki nagyobb terhelésen sem
Teljesítmény: i7+HD5870 alá is elég, de a hasonló Corsair erősebb
Minőség: jó, Enermax jobb, a felesleges modularitás költségeit be kell hozni
Megbízhatóság: majd 5év múlva kérdezd meg.105 fokos szekunder kondik, nagy alu hűtőborda, réz hőátadók, 13,5cm-es venti, két termisztor, hővédelem (ami szerintem a Corsair-ben nincs)
-
Dyno
veterán
Tudásához képes drága.....halk erősnek erős, de enniy pénzért már Enermaxot javasolnék.
(#36352) Zoli1222 :Enermax ECO80+, de ha a csifi új és megkapod rá legalább a 3év garit, akkor Csifi is megteszi, kicsit hangosabb mint a Corsair emg az Enermax, de bizony, élettartama ennek köszönhetően elég hosszú.
-
bartucc
addikt
Nincs nagy jelentősége, mert úgysem éred el az ágankén 18A-t... Teljesen mind1, ez ne legyen döntő tényező.
diegho: én 88GT-vel hallottam, félgőzőn se ment szinte, ott még halk volt, de az felett már hangosodhat. Vkienk ez is hangos lehet, csak ennél jobb még a Corsair, az felett már csak az enermax van talán, de annak ára van...
-
14adam
addikt
Ha tuningolsz akkor az a jó,ha egy ág van.
Logouton volt egy teszt erről.Letesztelték,hogyha több ágas táppal tuningolnak akkor nemlehet annyira húzni a procit,mint az egy ágassal.
De ha pl egy ág 18A-os akkor ott már nem nagyon számít,hogy szétvan-e osztva.Na megtaláltam a cikket: [link]
-
14adam
addikt
Az Everestet nagyon dicsérik.És halk is,igaz,hogy a Corsair halkabb.Én a Corsair mellett döntenék,mert az halkabb,és 1db 12-es ága van
hupsz,szerkesztésre kelett volna menni
vpeeter: ez a gép tuti nem eszik 380-at.Pár sorral feljebb belett néhány kép téve,hogy mennyit eszik egy ennél erősebb gép.
-
stol
addikt
Csak az a baj hogy ebben az ár szegmensben nem kapsz ennél jobb tápot sajna, ennyi pénzért ilyen tápok vannak csak
Ez így ebben a formában NEM igaz.
HIPRO 350W 3év jótállással 7200-
Ugyanez 400W-al 8200. Mindkettőben az a Delta bél van, ami P-PFC-s Chieftec-ekben.Aztán ott vannak a kicsi FSP-k.
Mind-mind 9ezer alatt
-
Chaser
legenda
Az LC pówa helyett? Cseberből vederbe
#29809 Májsztró : Számolj utána, ha minden tápjuk az eslő fél - 1évben megmurdelna, a piacon lennének-e még? Nem valószínű. Lehet egyes darabok 5 évet is mennek gond nélkül, de a többségük nem. Ha a hálózat felöl meg kap egy kis + naftát, akkor megnézheted utána a gépet.
#29810 Acor: Ez egy szervertáp, ha nem tévedek. A 600-asából vettek már néhányan, rosszat nem mondtak róla, de sok mindent nem találni róla neten. Egy HKC és tsa-inál egész biztosan jobb.
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PayPal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro