Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
poffsoft
veterán
Üdv urak!
Codegen 300xx tiltólistás, vagy elfogadott ?[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz jobbman #42494 üzenetére
HA nicns -5V bese indul.
(#42495) istvan170: Akkor helytelenül mér a fogyasztás mérőd, Furmark+prime95 együttes futtatása alatt, 350W-nál többet nem mutathat, és akkor ebből még hatásfokkal is kell számolni, tehát a géped fogyasztása amit a táptól kér max 280W.425W-os Enermax is elég lett volna...
-
jobbman
tag
Mivel egy régi gépbe lesz, lehet számolni kellene a -5V hiányával (ha hiányzik), mivel az újabb tápokban nincs. Csak azért írom ezt, mert én is belettem egy FSP 400 HLN-t egy SD-ramos, régebbi P4-es gépbe, és sokszor kikapcsolt, újraindult. Aztán egy régi Enermax 365P-s tápot tettem bele, amivel semmi gondja, abban még van -5V-t.
Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
jobbman
tag
válasz somasz #42197 üzenetére
Az bizony nagyon jó venti, és drága is. 16000-ért egy jó táp + jó venti, nem is rossz. (hol vetted a tápot?)
Egyébként az egy hőmérséklet szabályozós venti, nekem is olyan van, csak 8 centis. Hangjuk nincs semmi, még max fordulaton sem.[ Szerkesztve ]
Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
Dyno
veterán
Enermax PRO/MODU82+ 425W, vagy ECO80+-al is nagyon jó jársz, kicsivel halkabbak mint a Corsairok.
(#42485) bartucc : MEgint kezdjül már van rá biztonyíték Stol emgcsinálta videóra vette, ez sem számít, szerintem ne idegesítsük magunkat ezzel, "550W"-os tápba 350W-os főtrafó, 300W_os terhelésnél nem hogy 10% határon belül maradna a fesz. ingadozás, nem ám, 12V ágon 10V alá esik 5V-os ágon 7V fölött, na akkor éán ilyenkor szégyeljem magamat hogy azt merem feltételezni hogy veszélyes a gépre.100X-or lerágott csont evvan, Tagant is elvitték Didímanhoz ő meg mondta a frankót azót a tulaja is belátta igazunkat, innentől kedzve ne idegesítsük magunkat ezen, saját lelki békénk érdekébe se.
[ Szerkesztve ]
-
kozos
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Mivel árban is olcsóbbnak kellene lenni.Átolvasva a hozzászólásokat VX450 vagy HX520(ez ha jó áron szerezhető be) jöhetne szóba,árilag és hangilag is.
A legjobb az lenne,ha az eladott táp árából még maradna is.
Ami a vx550-nél halkabb (még terhelve is,nem szólva a nyugalmi állapotról),az már csak jó lehet"Corsair VX550-es tápom cserélném (max 550W,vagy alattira...).Nem használom ki.Viszont halkabbnak kell lennie az új tápnak.
Tudok segíteni egy felsorolással,hogy mik jöhetnek szóba? (pl.vx450),de több alternatíva kellene.Akár hang sorrendben is." -
Zebu
addikt
Xigmatekkel milyenek a tapasztalatok?
500-zas Go green?
gigabyte 720 Superb? Corsair 750?ilyenekre tudnék most cserélni értékegyeztetéssel raktárról
[ Szerkesztve ]
-
istvan170
aktív tag
Helló! Múltkor már kaptam segítséget itt a Fórumon, most egy másik géppel van táp gondom. Egy PC-be kellene normális táp max.: 35.000-ig, minél csendesebb! (Intel Q6600, Asus P5W, 8 GB Ram, HD 4730, 4x500 GB HDD) A jelenlegi Thermaltake 680W nem bírja.
-
M107
addikt
válasz bartucc #42485 üzenetére
Kedves fórumozó társ!
1,
Nem ajálgattam a tápot senkinek, "de másnak ne ajánld, főleg ne itt." s légy szíves ne fenyegess köszönöm. Mert te azt hiszed hogy én egy csicska hulladék ember vagyok s csak te tudsz okosakat mondani esetleg ajánlani akkor nyugodtan mond hisz szólás szabadság van2,
"De nem ajánható táp, mivel nem felel meg a az alapfeltételeknek, amit egy táptól elvárunk."
miért is nem felel meg csak azért mert nem kerül 20-30 ezer forintba csak anno 1.5 éve (9800 ft) volt ezért már nem ajánlott3,
Szerintem vannak egy páran rajtam kívűl is aki megvan elégedve vele mert nem minden a márkanév (lásd az új plextor írok,a márkás dvd/xvid/blu-ray lejátszók)
Én mindig csak akkor írok le valamit ha le is teszteltem de nem csak külsőleg és 1-2 óra esetleg 1-2 hónapot4,
Ui részemről lezártam az ügyet)
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
bartucc
addikt
Te meg vagy elégedve vele, az egy dolog. De nem ajánható táp, mivel nem felel meg a az alapfeltételeknek, amit egy táptól elvárunk. Mindenki azt csinál a saját gépével amit akar, de másnak ne ajánld, főleg ne itt.
Zebu: CX-400 nagyon jó lesz ahhoz a konfighoz.
szabolcs83: ajánlani tudom még a Sharkoon házakat, azok is masszív darabok, és van köztük jól szellőző is.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
M107
addikt
Igaz ami igaz de én az ellenkezőjét állítom a Hkc tápról a teszt gépemben olyan van és kapott az már hideget meleget áramtüskéket de maga a tökély
Stabil 1.5 év után is. bár 12V 30A ad le (egy ágas 12V) de én egy elég kb 75% tápnak tartom
UI: Nekem bizonyíték a lényeg
Most tarthat mindenki egy lúzernek egy ..... -nak.A sima gépemben egy: Chieftec DT550A2 550W táp duruzsol. bár még fiatal de a ventije jobban sűvít mint a Hkc-n 14Cn ventije
A többivel elégedett vagyok a leadott értékek is jókA fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Zebu
addikt
A konfigom alapján milyen tápot javasolnátok, ami csendes és megbízható is?
4890-et kellene vinnie, kicsit húzott E8400-zal. 1 vinyó + 1 optikai meghajtó. P5Q lap, és 2db 12cm-es venti + 2db 8cm-es.
Lehet még bedobok majd egy kisebb nvidiat is a 4890 mellé.. GT220, vagy 8600GT-t...
-
Gorneck
legenda
Valóban...majdnem az uccsó hangban...idle. Pont az a vicc, hogy vannak modellek amik 1:1ben szar hangosak, ahogy a CXnél...de a fórumon nem csak én számítottam halkabb tápra, de szerencsére a HX már klasszissal jobb az elődnél. De mint mondtam...mindenkinél más a mérce...
Gorneck#1239
-
Birkesz
csendes tag
Nem, nem maradok. Meggyőztek a fórumban olvasott érvek. Valamint az, hogy kiszamoltam, kb két év alatt behozza az árát a táp akkor is, ha csak a jobb hatásfokot nézzük (sokat megy a gép nálunk)
A boltost csak azért említettem, hogy megerősítsem, itthon nagyon nyomul a HKC.
Egyébként a jutalékban lehet valami, mert tényleg nagyon győzködött a srác. -
Dyno
veterán
válasz Birkesz #42474 üzenetére
Na ennyit a dicsért HKC-ről....
Ha jót akarsz magadnak elkerülöd jó messzire, ha meg a nagyon jól informált boltos srácra hallgatsz akkor sajnálom, én emgtettem ami tőlem telik.
(#42475) kfron: Jutalékot, szimplán hülye hozzá szerintem, me' öccázötvenwattosvagyhányszáz...
Sose felejtem el mikor az aquaba a nagyon nagy szakértő azt mondta hogy a 370W-os Thrust erősebb mint egy 350W-os FSP-PNF, ezek amik úgy igazán fájnak az agyamnak.[ Szerkesztve ]
-
kfron
aktív tag
-
Birkesz
csendes tag
Köszi. Átolvastam (legalábbis azt a 400 hozzászólást, amit nekem kezdetben megjelenített a böngésző), sőt, kerestem egyéb fórumokat is. Mondjuk ez nehéz dió volt, mert úgy néztem, csak nálunk terjed ez a táp, külföldön alig hallottak róla. A belsejéről, a Deer-ről viszont annál többen és mindannyian szidták
Ezért is érdeklődtem a Corsair-rel kapcsolatban. Holnap pedig irány a bolt és beszereztetem velük a tápot, ha addig élnek is
(Mondjuk a boltos srác a HKC-t dícsérte, mondván, egy sem jött vissza hozzájuk még javításra/cserére) -
Dyno
veterán
(#42472) kfron : 8,4kg....0,7mm lemez, akkor már inkább csifi ház, ami 1,0mm-es lemez, és 18kg.....
de szvsz a cm-ekbe is van annyi anyag mint a gigákba.Főleg hogy az olcsóbb gigák meg a cm elite megeggyeznek belsőre, vagy mint pl, ez a triton is a sileo 500-ra üt kialakításban, csak nincs benne szivacs.
[ Szerkesztve ]
-
kfron
aktív tag
válasz szabolcs83 #42467 üzenetére
Így első olvasatra a Triton 180, egy fokkal jobb vételnek tűnik a sima Tritonnál...
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Birkesz #42468 üzenetére
Bőven elég tuning is belefér!
HKC-t meg ha átolastad remélem, láttad, hogy nem nevezhető tápnak, gépedre különösképpe veszélyes, CX400 bőven elég lesz.Megnyugtatás képpen, volt nálam egy 300-as FSP-PNF táp, kiváncsi voltam elviszi-e a gépemet, hát kiprobáltam problémamentesen komolyabb fesz. ingadozás nélkül vitte, műszerrel kimérve 12V-os ágon 12,1-11,95V között ingadozott.Adatlapomon lévő 1es számú konfigot tettem fölé, cpu-t direkt tovább húztam 3,4GHz, de már 1,5V-on, tehát komolyabban megnőtt a fogyasztása, VGA-m is húzva van, plusz igaz nem sámottevő de ott van még 4 hdd is.
Szóval nincs miről beszélni elég lesz, és még tuningolhatsz is.
(#42467) szabolcs83 : crossair táppal megveszem a tritont.
Corsair!nem crosshair
Már egy csak egy kérdésem lenne, mi a különbség a triton és a triton 180 között? ( a kinézetben vettem észre egyedül némi eltérést)
Van külön topik erre kitalálva: [link]
A másik meg jobb házat is fognak majd neked ajálani, ez a giga kicsit drága a "tudásához" képest.[ Szerkesztve ]
-
Birkesz
csendes tag
Átolvasva a topicot tehát levonhatom azt a következtetést, hogy a normális, márkás, 400W-os tápok képesek ellátni egy mostani középkategóriás gépet?
Konkrétan:CPU: AMD Phenom II 945
Alaplap: Gigabyte GA_MA770T UD3P
Hűtő: Xsilence Xilent Blade pro
Memória: Kingmax 1333 DDR3 (egyelőre eg db, de lesz még több is a közeljövőben)
VGA: Sapphire ATI Radeon HD 4850
HDD: 2 db Samsung SATA (250 és 500 GB) és egy régi 80 GB SamsungJelenleg a 400 W-os Corsair táppal szemezek (CORSAIR CMPSU-400CXEU) a HKC-k helyett (eddig HKC-t akartam venni)
Még mindig félek attól, hogy csak 400W-os. Elég lesz? Biztos?
(Sikeres lehetett az agymosás, hogy minél magasabbnak kell a tápegység teljesítményének lennie )Szerkesztés: azt hittem, végigolvastam. Most látom csak, hogy 40 000 hozzászólás van, nem 400. Pff. Bocs, ha duplikált a kérdésem
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Gorneck #42462 üzenetére
Na ebből a tesztből derül ki szépen, hogy az OEM és Retail SS tápoknak jóval másabb a venti vezérlésük, mint pl. a corsairé...
ui:Teszt szerint sem hangos, idle-be nálam 600rpm-en(Kábé) ment a ventije, vga-mon a 12centins 700rpm-en forgó AC ventinek is nagyobb hangja volt.Enermaxomé is idle 600rpm-en emgy de full loadon már 1200rpm-ig emeli a fordulatot, igaz nincs is átforrosodva.
Na mindegy véleményünk eltér, sajnos nálam nem volt hangos, ha az lett volna, még mindig vx450-em lenne. -
kfron
aktív tag
válasz szabolcs83 #42463 üzenetére
Én csak a Giga házakról tudok nyilatkozni, elég masszív darabok, és a
lényeg, hogy nem rezonál benne semmi!
Ezt merem ajánlani, de valszeg egy olcsóbb Giga házikó is megtenné...[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Nem kaptam fel...engem ugyan nem zavar más véleménye...mindenki azt vesz amit akar, pláne, hogy nem nagyon vagyok tápok terén otthon...én nem találtam halknak a vx450et, ez van...mindenkinél más határok vannak.
Egyébként folyamat idle állapotról beszélek...nem terhelésről...
Érdemes megkukkantani...[link], [link].
Matthewsz: Melóba nem tiltaná az IT már rég menne...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
kfron
aktív tag
válasz szabolcs83 #42459 üzenetére
A Corsair is faja kis táp, de egy jól szellőző házikó nem árt hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
szabolcs83
tag
Hát tényleg nem olcsó, viszont amit nem rég vettem (még a régi gépbe) fsp-400 pnf-et az elég nagy csalódást okozott, annál még a régi Gaba tápom is halkabb volt
Szóval meggondolandó a dolog mindenképpen. Bár ha a crossair is elég halk, akkor azért kicsit sok az 5k. na ezt még meg kell gondolnom
-
Dyno
veterán
válasz 14adam #42430 üzenetére
Nem arról volt szó hogy a GHN-en van 6pines csati?
(#42438) Gorneck23 : Most nehogy már felkapd a vizet!Olvass vissza azért nem szeretnek már itt engem mert én nem vagyok híve a corsairoknak, volt nekem is vx450-em, elcseréltem egy Enermaxra, nálam tényleg hangtalan volt, még akkor is amikor alá tettem cf-be két darab 4870-t, csak sajnos még az én konfigom alatt is átforrosodtt és nem emelt a venti fordulaton, terhelés növekedésére sem.Nálam barom halk volt, de sajnos baromi forrófejű.
Bár számomra kicsit szélsőséges a vx450 hangjáról alkotott véleményed.600rpm körül, emrt kábé 200-250W-os terhelésig annyin tekeri a ventit(nálam változatlanul mindig annyin tekerte ha ráment 400W-os terhelés akkor is) szóval számomra ez felettébb fura. -
kfron
aktív tag
válasz szabolcs83 #42453 üzenetére
Üdv!
Tudom kicsit húzós az ára, de ez nem is halk, ennek nincs hangja!
Eco 400[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz szabolcs83 #42453 üzenetére
Corsair cx 400 ami halk,és ha veszel egy komoly vga-t még akkor is jó lesz ez a táp
-
szabolcs83
tag
Sziasztok!
Új gépet vennék, eddig a következő configot állítottam össze:
AMD Athlon II X4 620
Asus M4A785TD-V EVO
SAMSUNG HD642JJ
DVR-216DBK Pioneer
+ egy kisebb rendszervinyó még lehet be esz téve.
(Thermaltake V3 Black Edition )Az eddigiek alapján a GIGABYTE Superb 460W-ra gondoltam, de vki megemlítette, hogy "nem leghalkabb".
Szóval a kérdés, hogy milyen halk és megbízható tápot tudnátok ajánlani, ami elviszi ezeket?
-
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannak, hogy a táp ventillátora állat módjára elkezd süvíteni terhelés alatt?
A Chieftec 550W AB-A tápom ezt csinálja. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy inkább cseréljem? Még garis....
-
Gorneck
legenda
válasz Matthewsz #42448 üzenetére
Hogy jól tudjak aludni...
Nálam meg a VX450nek elnyomott mindent ami a gépbe volt...ki is cseréltem...de még mindig a táp a szűk keresztmetszet...szal reménykedem már vmi tényleg halk moduláris táp kiadásában normális áron... Mert sose lesz kényelmes nyugodt álmom...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
14adam
addikt
A 4870x2 evett konnektor felől kb 430w-t és még ebből kivonjuk a hatásfokot akkor már egyből kevesebb,a gtx 280 meg kevesebbet eszik mint az 4870x2.
Szerk:meg is van a teszt.Zsubi: na az jó,mert annak egybehagyták a 12v-s ágot ami tuningnál nagyon jól jön,a hx 620-nál 3 felé van darabolva,tehát hx 650 a nyerő
Gorneck: Most milyen tápot használsz?
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
válasz 14adam #42440 üzenetére
Csak még azt nem tudom hogy milyen tápot kellene venni
Olyat szeretnék ami a későbbiekben egy i7-hez(esetleg i9 ha rám szakad a bank ) és SLI vagy CF rendszerhez elég lesz tuningolva is
HX650-ben gondolkodok de legszívesebben az Enermax új tápjait venném csak azok nem biztos hogy ide érnek belátható időn belül(#42441) lsc:
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
A 280 kérhet max 250 W-ot [link], a proci a többi cuccal együtt 170-et [link], a linkelt tesztben meg a táp a 12 Vos ágán 360 W-ot tud. Nem hiszem hogy sokáig bírná.
Mod Gorneck23: Ez nem hívőség kérdése, még egyszer gyere és hallgasd meg, semmit nem hallani. Ráadásul eddig nem láttam panaszt hogy zajosnak mondanák, a cx 400 pl már nem sikerült, azt nem egyszer annak írják.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Zsubi
őstag
-
Gorneck
legenda
12+ db vx450en vagyok túl...ha nektek ez halk táp...ám legyen...de én ha halk tápot akarok venni az ugyan nem vx450 lesz...mert elég messze van tőle...
De azé örülök neki, hogy vannak hívek és szerintük hangtalan a táp...köcce, de soha többet kategória nálam...
Gorneck#1239
-
Zsubi
őstag
Eladtam a CM Real Power M520-as tápom és most ideglenesen egy ilyen táp lesz 2-3hétig a gépemben
Azt szeretném kérdezni hogy bírni fogja a tuningolt i5-750+GTX280 párost szerintetek
Ha veszek másik tápot lehet hogy megtartom biztonsági tartaléknak ezt a kis FSP-t[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Van molex elosztó is De nyílván nem akar mindenki ennyi átalakítóval bajlódni
-
lsc
nagyúr
válasz 14adam #42433 üzenetére
Átalakítóval 2 molexet ki is lő a négyből, ha kettő kell akkor mind a négyet.
Mod : Igen, meg az elosztó elosztója is. Egy 4870-nél már lehet gond ha valakinek kellene még egy molex, emiatt nem szimpatikus ez a táp. Már a gagyikon is van pcie csati, nem értem erre miért nem került.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
andras888
aktív tag
fsp 400apn-nek milyen kábelei vannak és milyen hosszúak?
-
Geri9159
tag
Szeretném megkérdezni hogy egy ilyen konfigba melyik táp lenne jobb választás de egyéb tanácsot is szívesen fogadok:
alaplap: GIGABYTE GA-P55-US3L
HDD: Western Digital 500GB GP 5400rpm 32MB SATA2 WD5000AADS
INTEL Core i5-750 2.66Ghz 1156 BOX
videokártya: GIGABYTE GV-R575D5-1GD HD5750 1GB PCI-Eés hozzá a táp CORSAIR CX400W vagy FSP 400-60GHN
-
Dyno
veterán
Mért lenne gyengébb hatásfokú? Tegnap is már linkeltem pár képet.HX620 a seggébe se szagolhat hatásfok ügyileg a hx750-nek, jó természetesen lekell őket terhelni legalább 300W-al hogy normális hatásfokot adjanak, tehát 88%közelit.
Az a csifi emg amit írsz, Delta beles, legalább is azoknak volt világítós a billenőkapcsolojuk és azokból volt "550W"-os.
(#42422) Gorneck23: 600rpm-en hangos lenne a benne lévő ADDA venti??
[ Szerkesztve ]
-
-
istvan170
aktív tag
Enermax Pro-ra szavazok én is, kipróbáltam párat, tényleg ez a leghalkabb. A Corsair felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
kozos
csendes tag
Üdv!
Corsair VX550-es tápom cserélném (max 550W,vagy alattira...).Nem használom ki.Viszont halkabbnak kell lennie az új tápnak.
Tudok segíteni egy felsorolással,hogy mik jöhetnek szóba? (pl.vx450),de több alternatíva kellene.Akár hang sorrendben is.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Lino
csendes tag
Köszi a gyors választ, még egy amatőr kérdésem lenne: az mennyire számít hogy alapból több a csati? csak kényelmi dolog nem? ha kevesebb de y kábellel elosztod az ugyanaz nem? Mostani tápom nem egy minőségi cucc és így van elosztva szóval tápcserénél ez nem lenne extra befektetés se (mármint hogy y kábeleket veszek)
szerintem marad az FSP, a szép fekete festés / harisnyázás nem nagyon fontos a számomra.. Amúgy a konfig átlagos E5200 proci, 4gb ram, Shappire 4830 VGA, 3 HDD, Asus Xonar hangkártya, Hauppauge TV kártya.. Fogyasztást mértem de most meg nem mondom hogy pontosan mennyi azt tudom hogy 300W-ot nem érte el terhelve játék közben..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz zazahoho #42414 üzenetére
Gyengébb hatásfokú és picit hangosabb mint a SS belesek. Amúgy rendben vannak a CWT beles tápok is. 5 éve nyúzok másik gépemben egy 550W-os CWT beles Chifi-t, semmi baja (bár a billenőkapcsolójában kh-ás a kapcsoló világítása de az nem számít).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
bartucc
addikt
válasz zazahoho #42414 üzenetére
Nem sokkal hangosabb, és bőven elvisz mindent. Én egy Chieftech 750-est "hallgattam", mondjuk az akkor még csak 150W terhelést kapott, de nem volt még szélzaj se, nem hallatszott ki a gépházból. Gondolom 400-500W-ig se sokkal hangosabb.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
zazahoho
őstag
válasz bartucc #42413 üzenetére
ha jól tudom hx 620-ig seasonic afölött már mind cwt.
de gondolom a gyári 7 év magáért beszél,még ha nem is seasonic.
de nem igen hallani gondokat felőle,remélem beválik és jó pár évig nem kell ezzel foglalkoznomAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
bartucc
addikt
válasz zazahoho #42412 üzenetére
Érdekes, pedig ez is CWT beles, idézek a cikkből:
"These HX models are manufactured by CWT, while other models from HX series are manufactured by Seasonic."
Ezek a HX modelleket a CWT gyártja, a tobbi modellt a HX szériából a Seasonic.
3000. Hsz
-
zazahoho
őstag
köszönöm a segítséget
Chieftec CFT-750-14CS biztos,hogy csak 75%-os mert sehol nem szerepel a 80%címke
mondjuk nagyon kevés oldal írja ki ,mert nem jó reklámdyno köszönöm,de elgurult a gyógyszerem hx 750
mindig elrontottam a táp vásárlást,mert sajnáltam kiadni érte +8 10 ezer ft-ot
ezt a tápot ki tudom hozni 32 ezerből, és 80% silver!7 év garancia is sokat nyom a latba
ez a teljesítmény még a megjelenő ferminek is bőven elég lesz(remélem)
de ha valakinek negatív tapasztalata lenne kérem ossza meg velünk[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Dyno
veterán
-
jeni
félisten
válasz zazahoho #42406 üzenetére
PCX szerint csak 75% hatásfokkal rendelkezik
Chieftec CFT-750-14CS -
kfron
aktív tag
válasz zazahoho #42406 üzenetére
köszi,de csak moduláris táp jöhet szóba
Nálam ez kimaradt...
Sajna csak az Enermaxról van tapasztalatom.Szvsz legyen inkább a Corsair HX620... vagy esetleg ez, ha minden igaz CWT beles...
[ Szerkesztve ]
-
zazahoho
őstag
köszi,de csak moduláris táp jöhet szóba
erről valami vélemény?esetleg tapasztalat?[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
válasz 14adam #42397 üzenetére
köszönöm a választ
egy gondom van,ahol olcsón lehetne vásárolnom ott csak hx620 corsair van .utána csak az 1000 w hx,és az az ár már nem jó nekem
erről mi a vélemény
néztem még enermaxot is ,de az árak ott is komolyakAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
14adam
addikt
Úgy tudom,hogy jópár éves belet kapott(ha jól rémlik akkor már 4 éves) de az a 80+ kicsit elbizonytalanított most
Valóban felcseréltem,csak sajnos lejárt a mod idő .Jobb lenne megint pár napra hűvösre tennem magamalibaba78: nyugottan rákötheted még a 4870x2-t arra az Ocz-re
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest