Hirdetés
Aktív témák
-
Loituma69
őstag
Thermalteke 550W visszavittem a boltba tanácsotokra.
Chieftec 450W van jelenleg a gépemben, de kellene valami más táp mert ez hangos.
corsair VX450W ez tuti jó lenne, de 18.000ft. Viszont Gigabyte 460W superB 9800ft ez jóbb lenne a chieftec helyett vagy ez is gyenge?
Ab9 alaplap, E8400 proci, 2 Sata winyo, 2 dvd író, Ati 4870 videkártya van a gépemben!
Help please! -
zabu
tag
Core2 Duo E8500 BOX
Alaplap LGA-775 ASUS P5K EPU
VGA Gigabyte Radeon HD 4850 512 DDR3 Zalman hűtős
DDR2 RAM 2 GB/1066 KingmaxEhhez elég az FSP 500W? vagy sok is? Egyáltalán ezt ajánljátok?
-
venember83
nagyúr
válasz Loituma69 #22301 üzenetére
Igen, mindenképpen elégséges a Gigabyte Superb, bár a címkén enyhén túloz a Gigabyte, mivel a táp tulajdonképpen egy 400-as FSP GreenPower. De a 4870 fogyasztását bőven elbírja ez a csak 400 wattos táp is.
zabu: Jó lenne tudni milyen FSP-ről is van szó, de minden valószínűség szerint elég, hisz egy Quados, 4850-es konfig is max. 243 wattot zabált. Neked is megfontolandó a Gigabyte Superb, vagy egy 400-as táp, ha pedig nagyon halk gépet szeretnél, akkor egy VX450. Az ajánlott tápokat megtalálod az első hozzászólásban.
[ Szerkesztve ]
-
zabu
tag
válasz venember83 #22305 üzenetére
Köszi!
-
pappkarcsi
senior tag
nah itt vagyok.
betettem a kártyát (alig fért be....), harmadjára sikerült feltenni a drivert és már jo is
zalman cucc van rajta igy hangja nem sok van, nah akkor mondom lássunk neki 3dmark 03, 04, 05... feltéve.
inditom a 03-at, meglepően jó fps az x1650hez képest, 2. teszt is szép, 3. is. 4. töltődik és mikor a végére ért egy hatalmasat sipolt, de nm a vga hanem a táp.... és ahogy húzta volna a vga a táp azzal a lendülettel kikapcsolt a gép....
nah fasza, ezzel sem kell szórakozni, marad az underground 2
nah jo most megnézem a többi játékot is (cod5, nfsuc) aztán még irok.
szntem is jobb választás volt mint egy x800szegény tápot sajnálom mert olyan jó hozzám, kb 30x zártam rövidre már, most még rányomtam ezt a vga-t is... cpu-t is rángattam, rakás hűtő és ő kitart melettem
amugy régen ez a macron nm volt vmi jo márka? mintha vmi rémlene de nm tudomhaliii
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
spongyi
csendes tag
Üdv
Tanácsot szeretnék kérni! Szerintetek, Intel E8400,geforce 260gtx,2 Gb ram,1 vinyo,1 DVD összetételű számítogéphez elég lenne egy Corsair vx450-es táp. -
Traxx
őstag
válasz pappkarcsi #22307 üzenetére
Nézd meg az 1. hozzászólást. Ott nincs olyan, hogy a Macron az ajánlott listában volna, viszont megtalálod a hsz. utolsó bekezdéseiben.
Szal csere.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
p!ksz
csendes tag
Helló!
Húgomék gépében kipurcant a tápegység, Isten nyugosztalja. Szerencsére nem vitt magával semmit. +
A kérdés az, hogy milyet vegyek? Én erre gondoltam: [link] Szerintetek?
Plusz kérdés: egy internetre/dc-re használt gép szempontjából érdemes-e egy drágábba pl.: [link] beruházni? Van-e köztük valami lényeges különbség?
A konfiguráció:
Asus P4P800-X / Intel P4 2.6
Nvidia GF4 MX 440 / 17"-es CRT monitor
250GB PATA HDD / Samsung DVD íróElőre is köszi a segítséget!
-
pappkarcsi
senior tag
És újra itt!
Áhhh semmi jó, nem tudok játszani se, mindennél kikapcsol pedig dupla ágra kötöttem hátha ugy jobb lesz de semmi, még nfs u2-nél is.
néztem a listát és utána azt hogy még most is lehet kapni a tápomat ráadásul 8ezer forint itt isTudnátok ajánlani az én komfigomhoz egy tápot amiben pont annyi tartalék van hogy ne induljon ujra ha felhuzok mindent? gépem itt nem kellene nagyon drága csak h menjen, ha uj gép lesz ugy is lesz másik táp. tehát egy ilyen 6-8k közt lehet vmit kapni.
szeged sajna, mert ipon +2500 és akkor kb azon kapom mint itthon.
boltok:
pc trade
idc itt baloldalt fent lehet márkát választani igaz csak 3ból....
bird pcha innen tudtok egy stabil tápot ajánlani ebben az árban akkor azt megköszönném!
üdv!Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
kem
addikt
válasz pappkarcsi #22321 üzenetére
Ez a legmegfelelőbb neked, és helyben meg is kapod.
szerk:
Ez meg a másik boltban,ha spórolni akarsz:
FSP ATX-350PNR 350W 12cm FAN 4300Ft.
érezhető különbség nincs a 2 táp közt, csak ha nagyon kicentized a konfigot,
de a Tiéd így is jóval 200W alatt fogyaszt.[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
pappkarcsi
senior tag
-
Lizard01
tag
Üdv!
Mekkora táp kellene egy corei7 920-ashoz (ami később valószínűleg fel lesz tuningolva kb. 3.2 Ghz-re) amit egy 4870x2 támogat? A ház amiben lennének CM690. Emellett még 3 vinyót tervezek beépíteni a gépbe. (Eleinte csak egy lesz). Plz help! Előre is köszönöm!
U.I.: Eredetileg Corsair tápra gondoltam, (520 vagy 620 ami el tudja vinni a vasat) de ha tudtok jobbat, akkor mondjátok nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
petya75
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kérnék.
Q6600 tuning 3450@1.3V + mi lesz a vége, +fesszel ! P35 DS-4, 8800GTS 512 tuning
2x1Gb, 2 HDD+még lesz 1, 2 DVD, 5 venti
Ezeket tudnám szerezni:
Asus U-65GA 21.000.-
OCZ 600W StealthXStream 19.860.-
Corsair 450VX 19.500.- v.( 550VX 23.600.-(csak ezt rendelni kell))
Előre is köszi!Az Élet könnyű!!!.........................................csak nincs rajta fogás!
-
Traxx
őstag
válasz pappkarcsi #22323 üzenetére
"És akkor hogyhogy a mostani "400"as nem elég?"
Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár Azaz:ha csak ráírják, hogy 400-as, ha gagyi, erősen véleményes, hogy tudja is - ált. nem. A Macronnál is ez a téma. A 350-es PNR ehhez a géphez jó lesz.
"Áhhh semmi jó, nem tudok játszani se, mindennél kikapcsol pedig dupla ágra kötöttem hátha ugy jobb lesz de semmi, még nfs u2-nél is."A kiemelt rész pontos magyarázata érdekelne. Külön ágra kötésről hallottam, de az is a modulárisoknál kivitelezhető...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Loituma69
őstag
Megvettem a Gigabyte Superb 460W tápot, de feleslegesen mert semmivel nem csendesebb mint a chieftec 450w. Eladó mind kettő!
-
szumo
senior tag
Üdv!
A következő konfighoz melyik tápot választanátok?
Giga GA EP45T-DS3
E8500
Geil Value 2048 DDR3
Cooler Master ház
Samsung 640GB
NEC AD-7203S FTápok:
Enermax pro82 525
Corsair BlueStorm II 400-500W valamelyik
CorsAir vx450wde hasonló árban ötleteket szívesen fogadok, ha olcsóbb nem baj
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
djxp01
senior tag
Szeretnék egy halkabb tápot a mostanim helyett (FSP700W), és ha lehet moduláris, egy Q6600 3.2ghz, 4870 vagy 8800 GTX, 3db HDD-s konfighoz.
Milyet ajánltok ami aránylag olcsó is, meg minőségi is? A fő lényeg, hogy HALK legyen, mert megbolondulok a gyárínak SILENT (kamu) fannak leírt 700as FSP-venti hangjától... (venticsere nem érdekel)
Eddig ajánlották a Corsair VX450-et, de félek attól, hogy nem lesz elég a fenti/lenti configomhoz..remélem alaptalan a félelmem..
regisztrált: 2005-07-05
-
Traxx
őstag
válasz djxp01 #22335 üzenetére
Jól érzed, vinnie kéne a VX-nek. Vagy vehetsz egy 425-ös Enermax pro82+ t is, nagyjából ugyanabban az árban van, erőben meg totál ugyanott vannak.
-
szumo
senior tag
-
pappkarcsi
senior tag
haló.
nem tudom mi a spec neve, de az a lényeg hogy a vganak a táp dugója két felé van osztva elösször csak a táp egyik ágára kötöttem mert azt hittem h majd jo lesz egy úgy. aztán mikor mondtátok h nm lesz az sehogysem jo gondoltam bedugom a másikat is, ennek hatására a 3dmarkok alatt nem indult ujra, csak a játékokban aminek semmi logikai értelme nincsen. a lényeg h igy néz ki és mostmár bedugtam mind2-t de sajna igy sem jo. itt még nincs bedugva
szval holnap 350es táp vásárlás lesz.
am rovarokat meg nm bírom...[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz pappkarcsi #22340 üzenetére
Tippelj, miért van az az átalakító úgy kialakítva, ahogy Bingó, azért, mert értelemszerűen mind a 2 csatira rá kell dugni, hogy értékelhető eredményt adjon
Amúgy kifejtettük, miért nem volt jó: gyengus a Macron. Ennyi. A leendő 350-es FSP-vel (amiből remélem nem 400-as Codegen vagy Mercury lesz az eladói rábeszélés hatására, "merazmégis400as" alapon ) jobban fog muzsikálni a masina.
-
pappkarcsi
senior tag
Persze, csak mint ezt én új videokártya tulaj nm vettem le. az x1650en volt egy floppy-s azt betoltam neki azt szépen elpörgött. ez meg bekavart, de mn tudom miért. csak rákellett volna tolni és jo is. holnap megyek és lenditem a pénzt a pultosnak és ő meg a tápot, remélem nm a kábelnél fogva.
köszi mégegyszer!
majd irok ha megvan addig meg maradt a passziánsz, meg a terep2.hali.
mod: azért egy upot megér!
az a bizonyos táp[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Hehe...
Én most jártam úgy, hogy ismerősnek rakok össze egy olcsó gépet X2 5200+, HD4670, 2GB DDR2 RAM, 320GB SATA2 összeállításban, és kértem hozzá egy FSP 350PNF-et. Erre azt mondja a boltos, hogy kevés lesz az, inkább 400-as kellene. Mire én: Miért lenne kevés egy 150W alatt fogyasztó géphez? Persze választ nem kaptam. Még jó, hogy nem kérdeztem meg, milyen márkát ajánlana..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
pappkarcsi
senior tag
válasz elfelejtette #22343 üzenetére
Jóhát...
-
toldy
őstag
helo
érdekelne h ki mit tud erről a tápról? Corsair CXPSU-400CX, lényegében az érdekelne h milyen a táp? ( mennyire hangos, melegedés meg hasonlok egy corsair 450w-oshoz képest ) köszi
Nagyon OFF, mások is nehezen jelenkeznek be PH fórumra vagy nálam lenne a gond?Az élet nem habostorta.
-
-
toldy
őstag
válasz venember83 #22346 üzenetére
Azért kérdeztem mert vmi olyasmi volt írva h 120 mm low noise venti van benne és nem tudtam h merjek-e hinni a reklámnak, egyébként gondolom kevésbé melegszik mint a 450-es ?
Az élet nem habostorta.
-
QG
tag
Lassan érik egy gépcsere, és mivel a mostani kicsit hangos, arra gondoltam veszek egy halk tápot. Egy hozzáértő ismerősöm azt mondta, az ilyesmi 12-13 ezer forintnál kezdődik. Az előző tápom házzal együtt került ennyibe, szóval kicsit sziven ütött. Ennyit nem akarok kiadni rá.
Ismer valaki olyan tápot, ami elég halk, de nem kerül többe 6000 forintál, és jók vele a tapasztalatok? Nem egy erőgépet fog meghajtani, netezés, fimnézés, ilyesmi. 400W bőven elég.Előre is köszönöm
QG“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten