Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
hakos1987
őstag
Helo!
Lenne egy fontos kérdésem:
Van egy Antec-féle EarthWatts tápom, 500W-os, 80plus-os minősítéssel. 12V-os ágon 17A-t tud...
A gondom a következő: játszok tegnap NFS undercover-el... semmi gond a játékkal... feljebbkapcsolom az egyik kapcsolható ventit, rá pár másodpercel VGA lekapcsol, mjad kifagy a hang és újraindul a gép... próbáltam úgy is, hogy a ventit hagytam alapon, de tuningoltam a VGA-t.... ugyan ez volt.... a tápra gyanakszom....Előfordul, hogy a táp nem vinné el a gépet? (gigabyte EP35-DS3 lap, E8500 @4 ghz proci, 4X1 gb ram, 4870-es VGA, egy raptor vinyó és egy 320-as WD) a vízhűtés sincs rákötve.... korábban egy 3870X2-m volt, ami nagyon tuningos darab volt, sosem volt semmilyen gondom, pedig elvileg az többet eszik!
Valóban a táp lehet a ludas?! amúgy kb 2 hetes a VGA, az első 1 hétben semmi problémám nem volt még, tuningolva simán ment minden....Ha már tápot kell cserélnem....20K körülire gondoltam.... lenne egy CM 620W-os moduláris, valamint egy HKC tápon gondolkodom, 630W-os moduláris az is... fontos, hogy csendes is legyen! Valakinek tapasztalata HKC-vel? annyira nem hallottam még a márkáról...
Várom az ötleteket, instrukciókat, segítséget....
Előre is köszönöm!!
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Aston Martin színbe bújuk egy Realme füles
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Ilyen lesz a Marathon, a Bungie új extraction shootere
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest