Hirdetés
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz hakos1987 #15434 üzenetére
adtam el nemrég egy 410es Chieftecet...szerintem keress ilyet.Vagy láttam 400as FSP-t is...4kért ment....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Traxx
őstag
válasz hakos1987 #21921 üzenetére
Elég lenne egy 520-as is a CM-ből, ami modis. Vagy vegyél egy 425-ös, 525-ös enermax pro82-t. Bár elég gyorsan változnak az árak, sajna inkább felfelé , így lehet tévedek...emlékeim szerint 22 körül van az 525-ös.
"valamint egy HKC tápon gondolkodom, 630W-os moduláris az is"
Ezen meg semmi esetre se gondolkozz!
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
hakos1987
őstag
válasz hakos1987 #21936 üzenetére
találtam CM silent pro tápot, 600W-os , 2K-val többért.... mondjuk a realpower jobb lenne, csak nem tudom mennyire halj.... valaki meg tudná ezt mondani?!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
butcher eu
senior tag
válasz hakos1987 #22086 üzenetére
corsair VX450W 10k postával együtt 4.5 év garival
meg rendeltem hozzá egy ilyen házat[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
válasz hakos1987 #29700 üzenetére
A 420-as Chieftec nem mai konstrukció, főleg használt is, így nem lesz már elegendő 12 Volton sajna.
sev5g3: 4850 @100-120 Wattot zabálhat, nem kell 500-as táp. Mennyi pénzért láttad a 550-es FSP-t? Ott Corsair 400 CX-et mennyiért látsz?
vzsryl: Halkan fogja ellátni. nana
ThOm88: elég lesz a 460-as SuperB, a dobozra nem azt írták hogy 500W FSP
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz hakos1987 #29700 üzenetére
Lehet elviszi, de nagyon a neces, mert aza 420-as csifi csak 18A-t tud leadni a 12V ágán.
(#29727) sev5g3 :Gigabyte Superb 460W bőven elég lesz, nem kell semmit se túlkombinálni
gy hozzáértő ember azt mondta a kisebb táp az első játéknál szénné ég elég hamar.Aki meg ezt mondta az enm hozzáértő, mert nem mindegy milyen tápod van, mert egy hkc-ből a 680w-os elöbb megadja amgát mint mondjuk egy fsp350-es PNF, vagy 400W-os, ennyit erről.
(#29726) vzsryl :2 darab 4870-t már enm vinne el, ha csak nem valami alapórajelen, futó 45nanos proci menne melette, de akkor is határon lenne.450W-t azért egy hozzáillő feszemelés nélkül tuningolt quaddal simán kihúz a konnektroból, ami azért akárhogyan nézük legalább 360W-s fogyasztás, elivvné a giga, de túllenne terhelve, ami kicsit rövidítené az élettartamát.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Politika
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs